Βαθμολογία

Νίκες για Βλαχογιάννι και Μελισσοχώρι

Δείτε τα ρεπορτάζ των αγώνων από το ματς σε Βλαχογιάννι, Δένδρα και Ζάππειο για την 4η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΛ DE TOX.

Δόξα Βλαχογιαννίου - Κίσσαβος Συκουρίου 3-1

Το Βλαχογιάννι σημείωσε μία πολύ σημαντική νίκη, κερδίζοντας στο «σπίτι» του τον Κίσσαβο Συκουρίου με σκορ 3-1. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 34’ με τον Κυπαρίσση, ενώ με την συμπλήρωσε 50 λεπτών, ο Γελαλής με πέναλτι έβαλε τις βάσεις με το γκολ που σημείωσε.

Στο 76’ ο Ραμάι με πέναλτι μείωσε σε 2-1 για τον Κίσσαβο και έδωσε νέο ενδιαφέρον στο ματς, ενώ το τελικό 3-1 για το Βλαχογιάννι το σημείωσε ο Ιωαννίδης στο 78’.

Δόξα Βλαχογιαννίου (Χάρης Νούσιας): Παπαϊωάννου, Παληγιάννης, Νέτζο (46′ Γκουρομπίνος Δ.), Κυπαρίσσης, Φράντζας, Λάκης (70′ Γκουρομπίνος Μ.), Λάλος, Πέτρου, Αλεξίου (75′ Κωνσταντινίδης), Ιωαννίδης (80′ Φακίτσας), Γελαλής.

Κίσσαβος Συκουρίου (Αποστόλης Τσιανάκας): Γιάκου, Αγγέλης, Βελής, Τόπης (65′ Μέρκο), Τζέκας (70′ Νεμπεγλέρας), Κώτσιας (80′ Τζίκος), Τζιούρας, Χάμος, Πλιάγκας (70′ Φαρμάκας), Κορδέλας, Ραμάι.

Διαιτητική τριπλέτα: Κουκούλης, Παραφέστας, Κοντογιάννης.

Τύρναβος 2005 - Αστήρ Μελισσοχωρίου 0-3

Το Μελισσοχώρι συνέχισε το ίδιο δυναμικά, κερδίζοντας αυτή τη φορά στα Δένδρα την ομάδα του Τυρνάβου και έτσι πρόσθεσε άλλους τρεις βαθμούς στο σακούλι του.

Οι παίκτες του κ. Μάκη Αλεξούδη παρουσιάστηκαν ανταγωνιστικοί και πήραν στο τέλος το τρίποντο που τους ανεβάζει στο βαθμολογικό πίνακα.

Οι νικητές μετά το 0-0 του πρώτου μέρους, σκόραραν τρεις φορές στην επανάληψη και έκαναν το χρέος τους.

Στο 71’ ο Καραμάνος έκανε το 0-1, τρία λεπτά μετά ο Παραφέστας ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 0-2 και το τελικό 0-3 σημείωσε ο Σδράλης Θ στο 90’.

Αστέρας Μελισσοχωρίου (Μάκης Αλεξούδης): Κουκούτσης, Σδράλης Β., Σδράλης Αθ., Κολοβός, Αβδουλάς, Μπιρόλ, Βασιλειάδης, Περδίκης (88′ Παππάς), Καφαντάρης (62′ Παραφέστας), Καραμάνος (88′ Αετόπουλος), Νικόλι (88′ Καζάκος).

Διαιτητική τριπλέτα: Φακής, Μπλιώνας, Μπατζιανούλης.

Παναγροτικός Νίκαιας - Σμόλικας Φαλάνης 3-3

Δεν ανέδειξε νικητή το ματς στο Ζάππειο, όπου σημειώθηκαν έξι γκολ στο τελικό 3-3 ανάμεσα στον Παναγροτικό και τον Σμόλικα.

Στο 49’ ο Χαζίζι άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους (0-1). Στο 59’ ο Γκουντίκας έφερε το ματς στα ίσα (1-1).

Τρία λεπτά μετά ο Ρακίπι αποβλήθηκε για τον Παναγροτικό και έτσι οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο.

Στο 68’ ο Ντούρας για τον Σμόλικα έδωσε πάλι το προβάδισμα στην ομάδα του (1-2) και στο 80’ ο Μανακούσιος ισοφάρισε για το 2-2.

Δύο λεπτά μετά ο Χριστοδούλου έκανε το 3-2 για τον Παναγροτικό, όμως στο 93’ ο Ακρίβος διαμόρφωσε το τελικό 3-3 για τον Σμόλικα!

Παναγροτικός Νίκαιας (Γιώργος Μάτος): Παπαγούλας, Σώκος, Ακρίβος, Πετράκης Χ., Παπαθανασίου (60′ Περήφανος), Ρακίπι, Παπακώστας Η., Μανακούσιος Δ., Χριστοδούλου, Γκουντίκας (85′ Γεωργόπουλος), Γκανάβας (72′ Μανακούσιος Θ.).

Σμόλικας Φαλάνης  (Βαγγέλης Τζιόλας): Γραβάνης, Πατσής, Τάφα, Σκούπρας, Λιάκος, Ντούρας, Μπάκος (80′ Ντανίκας), Χαζίζι (80′ Γκιόνα), Κόκκινος, Νιεπέτρι, Γκαλμπογκίνης.

Διαιτητική τριπλέτα: Δημεράς, Βαλιώτης, Τοπαλσάββας.