Βαθμολογία

Ο Τσιάκος έδωσε γι’ ακόμη μία φορά τη λύση! (PICS)

Ο Φαλανιακός πανηγύρισε άλλη μία νίκη κερδίζοντας αυτή τη φορά με σκορ 1-0 τον Αετό Μακρυχωρίου για το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΛ DE TOX.

Της Βάσως Γκατζούλη

Πολύτιμο αποδείχθηκε το γκολ του έμπειρου Κώστα Τσιάκου, αφού ήταν και το μοναδικό στο 36’, με πολύ ωραίο διαγώνιο σουτ πέτυχε και το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς, έτσι μόλις στο 2’ μεγάλη ευκαιρία χαμένη με τον Τσαπατόρη που από πολύ κοντά έστειλε τη μπάλα άουτ.

Στο 28’ ο Αετός θα μπορούσε να είχε προηγηθεί, όταν ο Χύσα σε αντεπίθεση πέρασε την άμυνα και τον σταμάτησε πριν την εστία ο Κωνσταντίνου με τα πόδια.  Ο Φαλανιακός ήταν αυτός που προηγήθηκε και έφτασε και στη νίκη.

Στην επανάληψη ο Αετός είχε δύο καλές στιγμές στο 51’ και 65’ με τον Τσαπατόρη. Στο 70’ όμως ο Φαλανιακός που ανέβασε στροφές είχε χαμένο τετ α τετ με τον Κυρίτση Σ. Στο 80’ ο ίδιος παίκτης είχε οριζόντιο δοκάρι. Και η τελευταία καλή στιγμή για τους γηπεδούχους ήταν στο 85’ με τον Πανταζή να κάνει από θέση τετ α τετ το σουτ και να αποκρούει ο Τσικρίκης.

*Όπως μας ενημέρωσε η διοίκηση του Αετού Μακρυχωρίου, αλλαγή σκυτάλης προέκυψε στον πάγκο της ομάδας με τον κ. Θοδωρή Στεργιάδη να αποτελεί παρελθόν (ύστερα από την αποχώρησή του) και τον κ. Κώστα Κολομητρούση να αναλαμβάνει τα ηνία της ομάδας.

Φαλανιακός (Τάκης Παραφέστας): Κωνσταντίνου, Καρυώτης (70’ Σκόμπας), Πάνου, Στάμος, Κουρτεσιώτης, Γκανάτσας (85’ Αλατάς), Κυρίτσης, Καρακίτσιος, Δημήρης (70’ Λυγούρας), Τσιάκος (85’ Παπαγεωργίου), Ντανίκας (70’ Πανταζής Θ.).

Αετός Μακρυχωρίου (Κώστας Κολομητρούσης): Τσικρίκης, Γραβάνης, Πέπας, Νικολακούλης, Χουτεσιώτης, Μανωλόπουλος, Δεμήσης (73’ Γκαμπούρας), Μπλάντας, Χύσα, Χοτάϊ (70’ Σαμαράς), Τσαπατόρης.

Διαιτητική τριπλέτα: Κοσμάνος, Γκαρέλης, Καραμαγκιόλας.