Βαθμολογία

Η Χαραυγή επέστρεψε δυναμικά!!! (PICS)

Μία νέα αρχή έκανε η ομάδα της Χαραυγής το περασμένο καλοκαίρι και μάλιστα με το «καλημέρα» του νέου πρωταθλήματος έδειξε πως διαθέτει μία πολύ καλή ομάδα!

Του Χρήστου Γκατζούλη

Το Σάββατο (12/11) στο γήπεδο Θεσσαλικού επικράτησε με το ευρύ σκορ 5-1 του Ατρόμητου Δασοχωρίου για το πρωτάθλημα της Γ’ ΕΠΣΛ.

Η ομάδα της Χαραυγής απέδωσε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο και σίγουρα θα έχει ρόλο πρωταγωνιστή στο νέο πρωτάθλημα.

Οι νικητές σκόραραν πέντε φορές και δημιούργησαν ένα κράμα νέων αλλά και έμπειρων παικτών.

Το Δασοχώρι έχει μία νέα ομάδα, αφού το περασμένο καλοκαίρι έγιναν πολλές αλλαγές στο ρόστερ και θα παλέψει για το δυνατόν καλύτερο στο νέο πρωτάθλημα.

Στο 25’ άνοιξε το σκορ η Χαραυγή με σουτ ο Γρηγόρης Τζαμούρας (1-0) και δέκα λεπτά μετά ο ίδιος με κεφαλιά έκανε και το 2-0.

Στο 35’ ο 16χρονος Μπίτσα, έκανε το πολύ δυνατό σουτ από το χώρο του κέντρου, απέκρουσε ασταθώς ο Τζήκας και στην επαναφορά η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 40’ και 55’ ο Κώστας Μίχος με πολύ ωραίο σουτ και κεφαλιά το 3-0 και το 4-0 αντίστοιχα.

Και στο 80’ η Χαραυγή που έκανε εξαιρετικό παιχνίδι και πάλι με τον Μίχο διαμόρφωσε το τελικό 5-1 και άφησε πολύ ωραίες εντυπώσεις για τη συνέχεια.

Το Δασοχώρι πέτυχε το γκολ της τιμής λίγο πριν το τέλος του ματς. Ο Δάμτσιας σκόραρε με σουτ μετά από εκτέλεση φάουλ του Αθανασόπουλου.

Α.Ε.Σ. Χαραυγή (Γιώργος Σκαφιδάς): Ντούσιος, Στρατίκης, Τέλλιος, Πατσούρας, Μπίτσα, Λέτσιος (46’ Χασιώτης), Σχοινάς, Δαμασιώτης (70’ Μπαλόσι), Γαλάνης, Μίχος, Τζαμούρας (75’ Μητράς).

Ατρόμητος Δασοχωρίου (Χρήστος Διαμαντής): Τζήκας, Παπανικολάου, Αθανασόπουλος, Κωσταρέλος Σ., Πέμας (85’ Δήμος), Κωσταρέλος Μ. (75’ Μαντής), Κυρίτσης, Ζαμπούλης (46’ Δάμτσιας), Θεοχαρίδης (46’ Αθανασόπουλος), Τανάγιας, Ξεσφύγγης (46’ Καραγεώργος).

Διαιτητική τριπλέτα: Ζαχαρός, Κουτίνα, Τσιρέβελος.