Βαθμολογία

Ήττα για την ΑΕΛ στη Θεσσαλονίκη

Δεν κατάφερε να επιστρέψει με ένα θετικό αποτέλεσμα στις «αποσκευές» της η ΠΑΕ ΑΕΛ, αφού την Παρασκευή (11/11) ηττήθηκε εκτός έδρας από τον ΠΑΟΚ Β’ με σκορ 1-0 για την 2η αγωνιστική του Α’ ομίλου της Super League 2.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ μπήκε δυνατά στο ματς και προσπάθησε να επιβάλει τον δικό της ρυθμό, όμως ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που πέτυχε το γκολ.

Αξίζει να αναφέρουμε πως η ΑΕΛ παρότι αγωνίστηκε για περίπου 45 λεπτά με παίκτη παραπάνω, αφού στο 47’ δέχθηκε την κόκκινη κάρτα ο Γκορντεζιάνι για χτύπημα εκτός φάσης στο Θ. Παπαγεωργίου, δεν κατάφερε να σκοράρει.

Το γκολ του ΠΑΟΚ μπήκε από τα δεξιά με τον Μπράντονιτς, όπου έδωσε πάσα στον Γκορντεζιάνι, που από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα στο 31’ για το 1-0 που ήταν και το τελικό σκορ.

Με δεδομένο πως η ΑΕΛ έπαιζε με παίκτη παραπάνω στην επανάληψη πίεσε τον αντίπαλο, έχασε ευκαιρίες, με μεγαλύτερη στο 90’ όταν από εκτέλεση πέναλτι του Πλέγα η μπάλα πήγε στο οριζόντιο δοκάρι και έφυγε άουτ. Το πέναλτι κέρδισε ο Όγκμποε από τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

ΠΑΟΚ Β' (Γκαρσία): Ταλιχμανίδης, Κιτσάκης (57' Δαρέλας), Μιχαηλίδης (46' Κωττάς), Μορικέλι, Τασιούρας, Ουεντραόγκο, Γρόσδης (73' Κουτεντάκης), Μπράντονιτς (64' Σπυρίδης), Χατζηστραβός (57' Μελετίδης), Σπυράκος, Γκορντεζιάνι.

ΑΕΛ (Γκουτσίδης): Θεοδωρόπουλος (36' λ.τρ Σουλούκος), Θ. Παπαγεωργίου, Κοσσονού (62' Αντράντα), Γκοτζαμανίδης, Ηλιάδης, Πλέγας, Κ. Παπαγεωργίου (62' Μαϊδανός), Θωμαΐδης (55' Μαυριάς), Πεντρόζο, Νικολιάς, Όγκμποε.

Διαιτητική τριπλέτα: Τσιάρας, Καρασαββαΐδης, Σακάλογλου (Καβάλας).