Βαθμολογία

Βαριά ήττα για τον Απόλλωνα Λάρισας

Βαριά ήττα γνώρισε ο Απόλλων Λάρισας στο «Μιχάλης Κρητικόπουλος» της Καισαριανής, όπου και ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό Β’ με σκορ 5-2.

Στο 21' λεπτό, ο Μαρτίνης με σουτ του έκανε το 1-0. Στο 26' λεπτό, ο Αθανασακόπουλος διπλασίασε τα τέρματα για τους "πράσινους".

Ο Απόλλων Λάρισας «απάντησε» άμεσα στα πρώτα λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου, αφού μείωσε με τον Ζαχαράκη στο 47' λεπτό (2-1).

Οι γηπεδούχοι ανέβασαν το σκορ στο 3-1 στο 66' λεπτό μετά από αυτογκόλ του Αυλωνίτη. Το γκολ του Ηλιάδη μετά από ασίστ του Τουρκοχωρίτη έκανε το σκορ 4-1, με τον Καλούση να μειώνει για τον Απόλλωνα Λάρισας σε 4-2. Το τελικό 5-2 διαμόρφωσε με δικό του γκολ ο Ανδρικόπουλος.

Παναθηναϊκός Β (Σωτήρης Αντωνίου): Χριστογεώργος, Σιδεράς, Έμπο, Τουρκοχωρίτης (80′ Ανδρικόπουλος), Μαρτίνης, Βουτσάς, Ηλιάδης (76′ Σερπέζης), Κρυπαράκος (57′ Κρυπαράκος), Αθανασακόπουλος, Αλμπάνης (46′ Τερεζίου), Ταβάρες.

Απόλλων Λάρισας (Βαγγέλης Μόρας): Μέλι, Κλιγγόπουλος, Γιαννίτσης, Φουρκιώτης (46′ Καλούσης), Αυλωνίτης (88′ Ποτόσογλου), Χατζής, Λίταινας, Αγκοστίνο (46′ Ζαχαράκης), Γκαρσία (76′ Ντουλγκέροφ), Σιατραβάνης, Σταματής (76′ Μπαλογιάννης).

Διαιτητική τριπλέτα: Πουλόπουλος (Πειραιά), Γεωργακόπουλος (Πειραιά), Αρμακόλας (Κυκλάδων).