Βαθμολογία

Παράπονα και από το Αιγάλεω

Πολλά παράπονα από τη διαιτησία του αγώνα με την Επισκοπή έχει το Αιγάλεω που εξέδωσε ανακοίνωση. Η ανακοίνωση αναφέρει:

Για μια ακόμη φορά εξόφθαλμα διαιτητικά λάθη εις βάρος της ομάδας μας, μας αναγκάζουν να ασχοληθούμε με την διαιτησία.

Με το «καλημέρα» στο φετινό πρωτάθλημα ο κ. Βάτσιος και οι βοηθοί του, φρόντισαν να… στείλουν το μήνυμά τους και να γίνουν αρνητικοί πρωταγωνιστές του αγώνα.

Αρχικά ανεχόμενοι το σκληρό παιχνίδι των αντιπάλων μας κυρίως στο πρώτο ημίχρονο και εν συνεχεία αρνούμενοι στην ομάδα μας καταφανέστατο πέναλτι στο 77ο λεπτό της αναμέτρησης.

Ένα πέναλτι το οποίο είδε όλο το γήπεδο, κατέγραψε η κάμερα (και θα αποσταλεί στον κ. Μπένετ), αλλά όλως παραδόξως, δεν είδε ο κ. Βάτσιος και ο βοηθός του κ. Μανούρας.

Όλα αυτά σε ένα παιχνίδι, όπου η απόδοση της ομάδας μας, ήταν κακή και αυτό αποτελεί ένα ζήτημα το οποίο θα λύσουμε σύντομα.

Το Αιγάλεω για 2ο συνεχόμενο επίσημο αγώνα του, αντιμετωπίζεται με τον χειρότερο τρόπο από την διαιτησία. Αυτό μας βάζει σε σκέψεις και μας προβληματίζει έντονα. Λάθη επαναλαμβανόμενα, παύουν να είναι λάθη.

Επιτέλους, τέλος. Ζητάμε από τους διαιτητές ΣΕΒΑΣΜΟ και ΙΣΟΝΟΜΙΑ. Θέλουμε πρωταγωνιστές των αγώνων τους ποδοσφαιριστές και όχι τους διαιτητές.

Ελπίζουμε αυτό να το καταλάβουν όλοι και να μην χρειαστεί να επανέλθουμε.