Βαθμολογία

«Βροχή» τα γκολ στον Αμπελώνα και νίκη για τον Ιπποκράτη

Με το δεξί ξεκίνησε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις ο Ιπποκράτης, αφού επικράτησε την Κυριακή (6/11) στο γήπεδο Αμπελώνα της τοπικής ομάδας με σκορ 3-5!

Το ματς έγινε για τον 1ο όμιλο της Β’ ΕΠΣΛ και διεξήχθη με βροχή. Οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν με πολλές απουσίες, αφού είχε αρκετούς τραυματισμούς η ομάδα και επίσης και κάποια δελτία που δεν ήταν έτοιμα την τελευταία στιγμή. Για του λόγου το αληθές δεν είχε ούτε μία αλλαγή να κάνει στο ματς.

Από την άλλη ο Ιπποκράτης έκανε ένα πολύ καλό ματς, κατάφερε να σημειώσει πέντε γκολ, είχε δοκάρι και χαμένες ευκαιρίες.

Στο 1’ ο Ότι Φραχόλι με πλασέ έκανε το 0-1. Ο ίδιος παίκτης στο 7’ με πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 0-2. Αντέδρασε ο Αμπελωνιακός με τον Γιάννη Πόνηρο όπου με κεφαλιά έκανε το 1-2 στο 25’.

Πέναλτι κέρδισε ο Γκόνας στο 38’, εκτέλεσε ο Μήτρος για να κάνει το 1-3. Στο 55’ ο Ότι Φραχόλι με πλασέ έκανε το 1-4. Ο ίδιος παίκτης με κεφαλιά στη συνέχεια έκανε και το 1-5.

Ο Πόνηρος είχε και πάλι την «απάντηση» όπου με σουτ έκανε το 2-5 στο 70’ και το τελικό 3-5 έγινε στο 85’ με σουτ του Γκέρι.

Στο 42’ ο Μήτρος είχε οριζόντιο δοκάρι. Επίσης χαμένα τετ α τετ είχαν οι Ότι Φραχόλι και Μήτρος.

Αμπελωνιακός (Δημήτρης Αλεξανδρής – Βασίλης Ταχτιντής): Κοκκαλάρας, Μαυρίδης, Κουβεντάρης, Γωγάκος Δ., Γωγάκος Γ., Μεσημέρης, Ντόβας, Γωγάκος Κ., Γκέρι, Πόνηρος, Βούκιας.

Ιπποκράτης (Γιώργος Κοτσιανούλης): Κοτσιανούλης Β., Γκόνας, Γεωργούλας (60’ Κωστάκης), Κατέρης, Φραχόλι Φ., Κουρούκας, Μπάσιος, Βούγιας, Μήτρος Χ. (70’ Μήχος), Ζυγούρης (70’ Κίτσας), Φραχόλι Ο.   

Διαιτητική τριπλέτα: Ακρίβος, Λιόλιος, Γρηγοριάδης.