Βαθμολογία

Δυνατή εκκίνηση για την Δόξα Αργυροπουλίου (PICS)

Ιδανική πρεμιέρα για την Δόξα Αργυροπουλίου που όμως δεν την χάρηκε όσο θα έπρεπε, αφού στο ματς κόντρα στην Δόξα Βαλανίδας (0-4), τραυματίστηκε σοβαρά στο 62’ ο ποδοσφαιριστής Αποστόλης Φουρτούνας στο γόνατο. Το ματς διεξήχθη στο γήπεδο Βιολογικού.

Της Βάσως Γκατζούλη

Σύσσωμη η διοίκηση και οι ποδοσφαιριστές της Δόξας Αργυροπουλίου του εύχονται περαστικά και του αφιερώνουν τη νίκη. Περαστικά και από το athleticlarissa και γρήγορη ανάρρωση για τον Φουρτούνα.

Στο αγωνιστικό μέρος πολύ νωρίς μόλις στο 6’ ωραία σέντρα του Σακοράφα μέσα στην περιοχή και ο Πατσιωτός έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Οι παίκτες του κ. Γιάννη Τσαλάγγα έδειξαν πως θα έχουν θέση οδηγού στο φετινό πρωτάθλημα, με το συγκρότημα του κ. Βαγγέλη Μάνου να παλεύει ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος.

Στο 42’ το Αργυροπούλι έφτασε και στο 0-2 πάλι με τον Πατσιωτό, από το σημείο του πέναλτι, που το κέρδισε ο Σακοράφας από τον τερματοφύλακα Κωνσταντίνο Καρβέλη.

Ο Πατσιωτός είχε μεγάλα κέφια και στην επανάληψη είχε και δοκάρι.

Στο 57’ ο Κίτσος Δ. βρέθηκε σε θέση  τετ α τετ, αλλά δεν κατάφερε να νικήσει τον Καρβέλη.

Στη συνέχεια ο Παναγιώτης Κίτσος με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Πατσιωτού, ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3.

Το τελικό 0-4 σημείωσε ο Δημήτρης Κόκκορας στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Οι νικητές έχασαν μία ακόμη καλή στιγμή με τον Λέκα Σ., ενώ η Βαλανίδα είχε κάποιες καλές στιγμές με τον Θάνο.

Δόξα Βαλανίδας (Βαγγέλης Μάνος): Καρβέλης Κ., Βαρσάμης, Μουταφίδης, Μηλίτσης, Μαντζαφλάρας, Γκουντρουμπής (80΄Μαυρουδής), Θάνος, Καραγιάννης (80΄ Ντούφας), Τέλιος Ι.Δ (66΄Μαβίδης), Παλάντζας (80΄Νταλέτσος), Χριστοδουλόπουλος (46΄Τέλιος Ι.Γ).

Δόξα Αργυροπουλίου (Γιάννης Τσαλάγγας): Κιλιργιώτης, Τσιρογιάννης, Δασκαλόπουλος, Κίτσος Π., Λέκας Α., Βάνης Β. (75’ Γιαντσές Π.), Λέκα Σ., Φουρτούνας (62΄λ.τ Κόκκορας), Κίτσος Δ. (85΄ Τσιλοφύτης), Σακοράφας (85΄ Βάνης Βάγγ.), Πατσιωτός (75΄ Γιαντσές Λ.).

Διαιτητική τριπλέτα: Δημεράς, Γκόγκος, Καραθάνος.