Βαθμολογία

ΓΑΣ Σβορώνου: Νέος τεχνικός ο Νίκος Θεοδοσιάδης

Τον άνθρωπο που θα οδηγήσει την ομάδα στην φετινή χρονιά στην Γ’ Εθνική βρήκε ο ΓΑΣ Σβορώνου. Αναλυτικά: Η διοίκηση του ΓΑΣ Σβορώνου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Νίκο Θεοδοσιάδη ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του προπονητή.

Ο 49χρονος τεχνικός αποτελεί έναν από τους πιο πετυχημένους προπονητές της Πιερίας τα τελευταία χρόνια έχοντας προσθέσει στο βιογραφικό του σπουδαίες δουλείες αφού έχει μεταξύ άλλων «κοουτσάρει» σε επίπεδο δεύτερης Εθνικής κατηγορίας.

Συγκεκριμένα ο Νίκος Θεοδοσιάδης ξεκίνησε την προπονητική του σταδιοδρομία το 2006 ως προπονητής ακαδημιών του συλλόγου μας, ακολούθως έγινε βοηθός προπονητή σε επίπεδο Γ’ αλλά και Β’ Εθνικής (ΑΕ Ποντίων Κατερίνης, Πιερικός, Ηρακλής), ενώ το 2014 ξεκίνησαν τα καθήκοντά του ως head coach στον Πιερικό, καθοδηγώντας στη συνέχεια τις εξής ομάδες: Αχιλλέας Νεοκαισάρειας, ΑΕ Καραισκάκης (Δευτεραθλητής Γ’ Εθνικής και άνοδος), Απόλλων Λάρισας (Β’ Εθνική), Κρόνος Αργυράδων, Πιερικός, ΑΟ Κέρκυρα (Β’ Εθνική), ΠΑΟ Κουφαλίων, Πιερικός (Β’ Εθνική).

Η διοίκηση του ΓΑΣ Σβορώνου καλωσορίζει τον κ. Νίκο Θεοδοσιάδη στην οικογένεια του συλλόγου και του εύχεται καλή αρχή και κάθε επιτυχία στο νέο του εγχείρημα με την ομάδα μας.