Βαθμολογία

Σαρωτικός ο Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων! (PICS)

Στο γήπεδο Αγίων Αναργύρων διεξήχθη την Τρίτη (1/11) το ματς για την 1η φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ όπου ο Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων ήταν σαρωτικός και πέρασε στην επόμενη φάση κόντρα στον Ολυμπιακό Αμπελιάς με σκορ 7-2.

Της Βάσως Γκατζούλη

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που μπήκαν ορεξάτοι και σαφώς ανώτεροι από την αρχή του παιχνιδιού.

Στο 5’ ωραία σέντρα του Νούσιο μέσα στην περιοχή και ο Δοξαριώτης άνοιξε το σκορ για το 1-0.

Στο 17’ πολύ ωραία ενέργεια του Νούσιου που πέρασε και τον τερματοφύλακα, έκανε το σουτ σε κενή εστία, έσωσε όμως ο Χριστοδούλου.

Το επόμενο λεπτό το σουτ του Παναγιώτου βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και πέρασε άουτ.

Η Αμπελιά στο πρώτο μέρος έπαιξε σφιχτά και έτσι κρατήθηκε το 1-0 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο 55’ η ασίστ του Αμαρλαριώτη, ήταν για τον Παιδή που έκανε το 2-0 με σουτ. Στο 63’ ο Νούσιος με ατομική ενέργεια και πλασέ έκανε το 3-0.

Δύο λεπτά μετά ύστερα από ασίστ του Παιδή, ο Φυτιλής έκανε με πλασέ το 4-0.

Στο 70’ νέο σουτ του Παιδή για το 5-0. Στο 77’ αντέδρασε η Αμπελιά και μείωσε στο 5-1 με τον Δημόπουλο με πλασέ. Και τρία λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης έκανε και το 5-2.

Στο 85’ ύστερα από κόρνερ του Παιδή, ο Κολοβός έκανε το 6-2 και στο 87’ ύστερα από «κλέψιμο» ο Νούσιος και από θέση τετ α τετ διαμόρφωσε το τελικό 7-2.

*Το παιχνίδι παρακολούθησε ο πρόεδρος των Αγίων Αναργύρων ο κ. Γιώργος Μπαζάνας και η ταμίας της ομάδας κ. Ρένα Μπακαρτζή που για εννιά ολόκληρα χρόνια είναι δίπλα στην ομάδα.

Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων (Δημήτρης Μητσής): Φαρμάκης, Γκούγκλας, Τζίκα Ν. (60’ Κατσογιάννης), Ιλιάζι, Παναγιώτου, Μπακαρτζής (60’ Κολοβός), Χασιώτης (60’ Φυτιλής – 75’ λ.τρ. Φάρα), Νούσιος, Δοξαριώτης, Αμαρλαριώτης (65’ Γκόγκος), Παιδής.

Ολυμπιακός Αμπελιάς (Αποστόλης Κορομηλάς): Νίκου, Χριστοδούλου, Χίντα, Θλιβερός, Τσιόγκας, Μπέης, Πάσιος (55’ λ.τρ. Ελιζόπουλος), Κοντογιάννης, Καμπέρης, Δημόπουλος, Τοψίδης.

Διαιτητική τριπλέτα: Κοντογιώργος, Μάνος, Παπαγεωργίου.