Βαθμολογία

OPEN: Ποιοι δημοσιογράφοι έφυγαν;

Οι εξελίξεις στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ δεν σταματούν, με το OPEN να χάνει ακόμα δύο δημοσιογράφους. Ποιοι αποχωρούν από το κανάλι;

Μπορεί να βρισκόμαστε στην μέση της σεζόν και οι εξελίξεις στην επικαιρότητα να τρέχουν όμως το OPEN μετράει δυο αποχωρήσεις. Δυο απώλειες από τον ενημερωτικό τομέα του σταθμού.

Ο Βασίλης Τσεκούρα και ο Βασίλης Σπανός αποχωρούν από το OPEN

Η πρώτη ηχηρή αποχώρηση αφορά τον δημοσιογράφο και παρουσιαστή του σταθμού Βασίλη Τσεκούρα. Είναι ένα από τα πρόσωπα που βρίσκονται χρόνια στο σταθμό και έχει περάσει από διάφορες θέσεις. Ένα από τα πρόσωπα που ο σταθμός έχει στηρίξει πολύ καθώς του είχε αναθέσει την παρουσίαση ενημερωτικής εκπομπή τα καλοκαίρια αλλά και εκπομπές έκτακτης επικαιρότητας. Ενώ παρουσίαζε και τα μεσημεριανά δελτία του σταθμού τα Σαββατοκύριακα αλλά και τα δελτία στην νοηματική.

Με τον ίδιο να γράφει στο προσωπικό του λογαριασμό στον Instagram:

Σήμερα αφήνω ένα κομμάτι της καρδιάς μου που λέγεται OPEN. Είχα τη χαρά να είμαι μέλος αυτής της ομάδας από την πρώτη ημέρα που δημιουργήθηκε. Μέχρι σήμερα… Γνώρισα πολλούς άξιους συναδέλφους, που έγιναν φίλοι και οικογένεια… Μου στάθηκαν στα δύσκολα και στα εύκολα… Η απόσταση που θα μας χωρίζει πλέον, είναι μόλις… ένα τηλέφωνο. Ένα κανάλι που μου έδωσε ευκαιρίες, που εξελίχθηκα και απέκτησα εμπειρίες.

Το επόμενο βήμα του Βασίλη Τσεκούρα θα είναι στο κανάλι Action24 που θα αναλάβει την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων.

Και ο Βασίλης Σπανός εκτός OPEN

Την πρόθεση του να μην συνεχίσει την συνεργασία του με το OPEN ανακοίνωσε και ο Βασίλης Σπανός. Ο δημοσιογράφος κάλυπτε το οικονομικό ρεπορτάζ και όσα αφορούν την αγορά. Ενώ και ο Βασίλης Σπανός είχε κληθεί να καλύψει και την έκτακτη επικαιρότητα τόσα μέσα όσο και έξω από το στούντιο.

Ο ίδιος με ανάρτηση του στο Facebook αποχαιρέτισε το OPEN και ευχαρίστησε όλους τους συναδέλφους του:

Ένα υπέροχο ταξίδι ολοκληρώθηκε. Αποχαιρετώ γεμάτος συναισθήματα την οικογένεια του #TVOPEN. Θα έχω πάντα να θυμάμαι τους φίλους που έκανα και τα όσα, πολλά, έμαθα. θα θυμάμαι πάντα την συνεργασία με τον Διευθυντή Χρήστο Παναγιωτόπουλο.
Ευχαριστώ για όλα τους ανθρώπους με τους οποίους συνυπήρξα στο οικονομικό ρεπορτάζ όλα αυτά τα χρόνια, Σπύρο Δημητρέλη, Βασίλη Τσεκούρα, Θοδωρή Βγενή, Αργύρη Καλογερόπουλο, τον Γιάννη Φώσκολο, Στέφανος Σίσκος. Ευχαριστώ πολύ τους συναδέλφους τεχνικούς που στήριξαν με όλο τους τον επαγγελματισμό, τα ρεπορτάζ που ετοιμάζαμε καθημερινά για τα δελτία του σταθμού.
Να θυμίσουμε ότι το OPEN αποχαιρέτισε και το καλοκαίρι και η Δέσποινα Βλεπάκη που άφησε το Υπουργείο Υγείας και έγινε πολιτική συντάκτρια για το ΠΑΣΟΚ στον ΣΚΑΙ.

ΠΗΓΗ