Βαθμολογία

Ονειρεμένο δεύτερο ημίχρονο και πρόκριση για τον Μαχητή! (PICS)

Ένα παιχνίδι με δύναμη, έγινε στην Τερψιθέα την Κυριακή (30/10) ανάμεσα στον τοπικό Μαχητή και την Δόξα Υπέρειας για τον θεσμό του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ με τελικό σκορ 4-2 και μάλιστα με ανατροπή.

Της Βάσως Γκατζούλη

Πολύ νωρίς μπήκε μπροστά στο σκορ η Υπέρεια στο 10’ όταν ο Αρσενόπουλος Β. έβγαλε ωραία πάσα για τον Καλφόγλου και αυτός έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Θα μπορούσε να ισοφαρίσει τέσσερα λεπτά αργότερα ο Μαχητής, όταν ο Ριζούλης έβγαλε τη σέντρα μέσα στη περιοχή για τον Παπαδόπουλο και αυτός από κοντά έστειλε την μπάλα άουτ.

Η Τερψιθέα είχε καλή κυκλοφορία της μπάλας μέχρι και το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, σπαταλούσε όμως όποια ευκαιρία και αν παρουσιαζόταν αφού δεν έφτανε να τελειώσει τις φάσεις.

Από την άλλη η Υπέρεια έδειξε περίσσιο πάθος και στο 45’ πέτυχε και το δεύτερο γκολ, όταν ο Μένιος Κυριαζόπουλος μετά από λάθος του αμυντικού, πέρασε και τον τερματοφύλακα και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-2, σκορ που ήταν και ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος η Τερψιθέα ανέβασε στροφές και κέρδισε κατά κράτος στις προσωπικές μονομαχίες.

Στο 65’ φάουλ έξω από την περιοχή του Ριζούλη, την κεφαλιά πήρε ο Φανίδης αλλά πέρασε άουτ.

Στο ίδιο λεπτό τη δεύτερη κίτρινη – κόκκινη αντίκρισε ο Πολύζος για την Υπέρεια και άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες.

Στο 66’ το κόρνερ εκτέλεσε ο Ριζούλης και με πλασέ ο Κατσιαβριάς μείωσε σε 1-2. Στο 70’ το σουτ εξ’ επαφής του Καραγκιόζη έσωσε με τα πόδια ο Σκατζούρης.

Στο 75’ ύστερα από σέντρα του Αγγελή Αχ., ο Αγγελής Ι. με κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσα για το 2-2.

Στο 86’ την κάθετη πάσα έβγαλε ο Ριζούλης και ο Παπαδόπουλος από θέση τετ α τετ έκανε την ολική ανατροπή και το 3-2. Ασυγκράτητος ο Μαχητής στα τελευταία λεπτά κατάφερε να πετύχει και τέταρτο τέρμα στο 90’ όταν πέναλτι κέρδισε ο Βάϊος Ριζούλης από τον Δημητρίου, εκτέλεσε ο ίδιος αρχικά απέκρουσε ο τερματοφύλακας, στην επαναφορά όμως ο Ριζούλης με νέο σουτ διαμόρφωσε το τελικό 4-2 και έστειλε την ομάδα του στην επόμενη φάση του Κυπέλλου!

Μαχητής Τερψιθέας (Αχιλλέας Τσιβόπουλος): Γερμάνης, Παπαδημητρίου, Ηλιούδης, Κατσιαβριάς, Ζούγκα Μαρ. (55’ Φανίδης), Καραγκιόζης (90’ Καννελίδης), Αγγελής Αχ., Τζουρμακλιώτης (79’ Ροκάς), Ζούγκα Μαν. (55’ Αγγελής Ι.), Ριζούλης, Παπαδόπουλος.

Δόξα Υπέρειας (Κώστας – Δημήτρης Ρόφαλης): Σκατζούρης, Ευθυμιάδης (51’ Μπαϊράμι Μ.), Πολύζος, Υσούφης, Δημητρίου, Ζαχαράκης, Αρσενόπουλος Β., Δημητρόπουλος, Πίσλι (70’ Αρσενόπουλος Α.), Καλφόγλου, Κυριαζόπουλος.

Διαιτητική τριπλέτα: Μπλιώνας, Βαλιώτης, Τοπαλσάββας.