Βαθμολογία

Φιλική ήττα στις Σέρρες για τον Απόλλωνα Λάρισας (PICS)

Στον φιλικό αγώνα, προπονητικού χαρακτήρα και χωρίς την παρουσία φιλάθλων, που διεξήχθη το μεσημέρι της Κυριακής (30/10) στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών, ο Πανσερραϊκός επικράτησε με 3-0 του Απόλλωνα Λάρισας.

Σε ένα ματς με δυνατές μονομαχίες και με τον Απόλλωνα Λάρισας κατά διαστήματα να γίνεται απειλητικός, χωρίς όμως να προκαλεί ιδιαίτερη ανησυχία, η ομάδα των Σερρών προηγήθηκε στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Μούργου, ο Σιόντης με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 52΄ ο Ανάκογλου πήρε το “ριμπάουντ” έξω από την περιοχή, έπειτα από απομάκρυνση της μπάλας και με ψηλοκρεμαστό σουτ σημείωσε το 2-0, ενώ στο 71΄ο Μυστακίδης στην επανεμφάνιση του μετά τον τραυματισμό, με εξαιρετική κίνηση απέφυγε τον προσωπικό του αντίπαλο και πλάσαρε για το 3-0.

Από τον αγώνα αποχώρησε τραυματίας στα πρώτα λεπτά ο αρχηγός μας Τάσος Παπάζογλου, έπειτα από μία διεκδίκηση, ωστόσο η κατάσταση του θα εκτιμηθεί τη Δευτέρα, χωρίς να εμπνέει μεγάλη ανησυχία.

Πανσερραϊκός (Δ.Ελευθερόπουλος): Γιαννίκογλου (46΄ Κατσίκας), Δεληγιαννίδης (60΄ Ζέρης), Πεταυράκης (60΄ Παπακωνσταντίνου), Παπάζογλου (10΄ Καρασαλίδης), Παντεκίδης (60΄ Γιανναράκης), Σιόντης (60΄ Δημητρίου), Ανάκογλου (70΄ Μασάϊ), Σοφιανός (60΄ Μασκανάκης), Κανίς (60΄ Μυστακίδης), Μούργος (60΄ Στίνα), Σαίντ (60΄ Κατσαντώνης).

Απόλλων Λάρισας (Β. Μόρας): Μελί, Αυλωνίτης, Φουρκιώτης, Κλιγγόπουλος, Γιαννίτσης, Χατζής, Σιατραβάνης, Γκαρσία, Ζαχαράκης, Λίταινας, Ντ’ Αγκοστίνο.

Έπαιξαν ακόμη και οι: Χουμόλι, Παρασκευούδης, Χαλάτσης, Καλούσης, Ποτόσογλου, Μπαλογιάννης, Φυτόπουλος.