Βαθμολογία

Πολλά γκολ και πρόκριση για την Ανθούπολη (PICS)

Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ προκρίθηκε με άνεση η ομάδα της Ανθούπολης, αφού το μεσημέρι της Κυριακής (30/10) επικράτησε στο γήπεδό της με το ευρύ σκορ 5-0 του Ιπποκράτη.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Το παιχνίδι παρακολούθησε πλήθος κόσμου και σίγουρα ικανοποιήθηκε από τα πολλά γκολ και το ωραίο ποδόσφαιρο που απέδωσε το συγκρότημα της Ανθούπολης.

Οι καιρικές συνθήκες ήταν εξαιρετικές και σίγουρα τα γκολ, τα δοκάρια και οι χαμένες ευκαιρίες άφησαν υποσχέσεις για τους παίκτες του κ. Μιχάλη Ζιώγα.

Η Ανθούπολη έδειξε με την εμφάνισή της πως θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην κατηγορία αφού διαθέτει πολύ έμπειρους ποδοσφαιριστές.

Από την άλλη η ομάδα του Ιπποκράτη έκανε τη δική της προσπάθεια. Οι παίκτες του κ. Γιώργου Κοτσιανούλη μόχθησαν στον αγωνιστικό χώρο και πάλεψαν φιλότιμα με όλες τους τις δυνάμεις.

Στο αγωνιστικό μέρος, οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν ιδανικά και στο 5’ άνοιξαν το σκορ. Από πάσα του Κακαβίτση, ο Μπλέντι Μούτσα με δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ για το 1-0.

Τρία λεπτά αργότερα από πάσα του Σελήνη, ο Κακαβίτσης με κοντινό πλασέ διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του (2-0).

Στο 23’ ο Μαριγκούδης μπήκε μέσα στην περιοχή από δεξιά και με ιδανικό τελείωμα ανέβασε και άλλο τον δείκτη του σκορ (3-0).

Τρία λεπτά μετά ο Αλιάϊ είχε δοκάρι για τους γηπεδούχους. Στο 30’ ο ταχύτατος Μπαλαμπάνος έκανε τη σέντρα από αριστερά, το σουτ ο Κακαβίτσης, όμως έστειλε τη μπάλα άουτ.

Δύο λεπτά μετά πάλι ο Μπαλαμπάνος έδωσε την πάσα στον έμπειρο Κακαβίτση και αυτός από κοντά με πλασέ έκανε το 4-0. Στο 42’ ο Μπαλαμπάνος είχε δοκάρι.

Στην επανάληψη με το «καλημέρα» και συγκεκριμένα στο 48’ ο Αλιάϊ από κοντά με πλασέ διαμόρφωσε το 5-0 που ήταν και το τελικό σκορ.

Δύο λεπτά μετά ο Σελήνης έκανε τη σέντρα, ο Αλιάϊ πήρε την κεφαλιά αλλά την έστειλε άουτ.

Στο 69’ ο Μπαλαμπάνος έχασε άλλη μία ευκαιρία αφού σούταρε από κοντά με τον αντίπαλο τερματοφύλακα να διώχνει σε κόρνερ. Ο ίδιος παίκτης έχασε άλλη μία καλή στιγμή στο 83’. Τέλος στο 82’ ο Ότι Φραχόλι σούταρε από κοντά, αλλά ο Αναστασίου μπλόκαρε σταθερά.

Ανθούπολη (Μιχάλης Ζιώγας): Αναστασίου Β., Μαριγκούδης, Σελήνης (57’ Παπαδάκος), Σκάκος (44’ λ.τρ. Υζάϊ), Πρίφτης Φ. (67’ Χατζόπουλος), Μπλέντι Σέσι, Αλιάϊ (57’ Παπαδήμος), Αντωνόπουλος, Κακαβίτσης, Μούτσα Μπλέντι (67’ Κατσαμπέλας), Μπαλαμπάνος.

Ιπποκράτης (Γιώργος Κοτσιανούλης): Κοτσιανούλης, Γκόνας, Γεωργούλας, Κατέρης, Κουρούκας, Ότι Φάμπιαν, Ότι Φραχόλι, Μπάσιος, Μήτρος Χ., Ζυγούρης (75’ Μήτρος Κ.), Γκιόσι (85’ Σαμαρίνας).

Διαιτητική τριπλέτα: Βλιώρας, Παπαγεωργίου, Κοσμέτου.