Βαθμολογία

Μεγάλη νίκη για το Μαυροβούνι!

Το μαχητικό Μαυροβούνι μετά την ισοπαλία στα Φάρσαλα στην πρεμιέρα, πέτυχε την δεύτερη αγωνιστική και την πρώτη του νίκη κερδίζοντας με σκορ 3-0 τον Οικονόμο Τσαριτσάνης.

Οι παίκτες του Δημήτρη Κουκουλιαύκα ανέβασαν στροφές στην επανάληψη και έφτασαν σε μία σημαντική νίκη – ψυχολογίας ενόψει της συνέχειας.

Οι γηπεδούχοι έγιναν απειλητικοί με τον Πράπα δύο φορές μέσα σε ένα λεπτό (27' - 28') που σούταρε από διαγώνια θέση πάνω από τα δοκάρια.

Για την Τσαριτσάνη, στο 16' την εκτέλεση φάουλ του Πούτα έδιωξε ο τερματοφύλακας Ριζόπουλος.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα του Μαυροβουνίου άνοιξε το σκορ στο 55' με κεφαλιά του Αθανασιά μετά από κόρνερ του Μπέτση και ακολούθως με τέρματα των Πράπα (61') και Δ.Μπάγκα (68') έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην επιτυχία της.

ΑΟ Μαυροβουνίου (Δημήτρης Κουκουλιαύκας): Ριζόπουλος Α., Μπάγκας Δ., Κακαζούκης, Κολιοφούτης, Κ.Μπάγκας (79' Θάνος), Μπατζέλας Ν., Μπατζέλας Β. (79' Τατσέλος), Μπέτσης (79' Ριζόπουλος Δ.), Πράπας (63' Ακριβόπουλος), Φακίτσας (57' Ράχης), Αθανασιάς.

Οικονόμος Τσαριτσάνης (Γιώργος Λυκοκώστας - Νίκος Καραμήτσιος): Νούσιας (46' λ.τρ. Δραχαλίβας Ν.), Γεωργούλης (59' Λαγιόκαπας), Μπουμπουνάρας, Αυλογιάρης, Αλεξόπουλος, Μιφτάρι (73' Μουλτσιάς Δ.), Ντούφας, Πάτσης (46' Καραμπίνας), Κίτσιος, Δραχαλίβας Σ. (77' λ.τρ. Δριστέλας), Πούτας.

Διαιτητική τριπλέτα: Κοντογιώργος, Στάϊκος, Μάνος.