Βαθμολογία

Ασταμάτητος ο Δαμασιακός! (PICS)

Ο Δαμασιακός συνεχίζει δυναμικά και μάλιστα το Σάββατο (29/10) έκανε το δύο στα δύο κερδίζοντας αυτή τη φορά στην έδρα της Γιάννουλης την τοπική Δήμητρα με σκορ 0-2.

Λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου στο 43’ ο Δούκας άνοιξε το σκορ για το 0-1. Αυτό το αποτέλεσμα έμεινε μέχρι το ημίχρονο.

ΦΩΤΟ: Κώστας Τσομάκος

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους και συγκεκριμένα στο 47’ ο έμπειρος φορ Τσούτσας διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του!

Το ματς ήταν δυνατό και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον.

Ο Δαμασιακός με ανεβασμένη ψυχολογία πήρε μία ακόμη νίκη, έχοντας κάνει ιδανικό ξεκίνημα.

Από την άλλη η Δήμητρα Γιάννουλης πάλεψε για το καλύτερο και μάλιστα έφτασε μία ανάσα από το γκολ με τον Καρβούνη να χάνει πέναλτι που απέκρουσε ο έμπειρος Γεωργούλας.

Δήμητρα Γιάννουλής (Αχιλλέας Μανάκας-Θανάσης Δουζένης): Κοτλής, Αρσένης, Ντελής, Αλατάς, Μπουκουβάλας, Μπάμπαλης (80′ Καστρινός), Νάστας, Γκαλγκανόπουλος (46′ Λόλας), Καρβούνης (76′ Λάτσιος), Αθανασιάδης (71′ Ματσικόπουλος), Καρέλας (77′ Σαπάκος).

Δαμασιακός (Φώτης Πλίτσης – Τάκης Ζηρδέλης): Γεωργούλας, Μπακαΐμης Α., Καρακάνος, Οικονόμου, Δούκας (76′ Δελιχάς), Μουσιάρης Δ., Μουσιάρης Θ., (68′ Τσάλτας) Δημητρέλης (68′ Κυρατζής), Τσούτσας (90′ Νταμπαλέτσιος), Κυριάκος (90′ Μπακαΐμης Χ.), Λέτσιος Α.

Διαιτητική τριπλέτα: Αντωνίου, Μίχος, Μπουρονίκος.