Βαθμολογία

Μοιρασιά στο Μελισσοχώρι (PICS)

Ένα δυνατό παιχνίδι έγινε το Σάββατο (29/10) στο πλαίσιο της Α’ ΕΠΣΛ DE TOX (2η αγων.), ανάμεσα στον Αστέρα Μελισσοχωρίου και τον Σμόλικα Φαλάνης (1-1).

Της Βάσως Γκατζούλη

Οι γηπεδούχοι μπήκανε δυνατά, έτσι στο 8’ είχαν την πρώτη καλή ευκαιρία, όταν ωραία συνεργάστηκε ο Περδίκης με τον Καζάκο, με τον τελευταίο από θέση τετ α τετ να στέλνει τη μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Γραβάνη.

Στο 15’ πολύ καλό σουτ του έμπειρου και μαχητικού Θωμά Καραμάνου, που ανάγκασε τον Γραβάνη να αποκρούσει δύσκολα.

Στη συνέχεια το ματς ισορρόπησε, με τον Σμόλικα να έχει μία καλή στιγμή στο 23’, όπου ο Γούτος έβγαλε την ωραία σέντρα για τον Γκιόνα μέσα στη περιοχή, αυτός έκανε το σουτ από πλεονεκτική θέση, όμως έστειλε τη μπάλα άουτ.

Τριπλή μεγάλη ευκαιρία στο 35’ σε φάση διαρκείας για τους φιλοξενούμενους, όπου το πρώτο σουτ έκανε ο Γούτος, έδιωξε προσωρινά με τα πόδια ο Κουκούτσης, στην επαναφορά την κεφαλιά έκανε ο Γκαλμπογκίνης, έδιωξε σωτήρια πάνω στη γραμμή ο Κολοβός και στη συνέχεια νέο σουτ του Μπάκου, έδιωξαν και πάλι οι αμυντικοί.

Πέντε λεπτά μετά η μεγάλη πίεση του Σμόλικα απέδωσε καρπούς, έτσι πέναλτι έκανε ο Βογιατζής Π. που ανέτρεψε τον ταχύτατο Τάφα, εκτέλεσε εύστοχα ο Κόκκινος για το 0-1.

Στην επανάληψη το Μελισσοχώρι ανέβασε στροφές χωρίς όμως να φτάνει στο τελείωμα.

60’ και 65’ οι κεφαλιές του Μπιρόλ δεν βρήκαν δίχτυα. Στο 73’ την κεφαλιά του Κολοβού προ της εστίας απέκρουσε ο αμυντικός.

Στο 83’ όμως ο Αστέρας κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση, όταν ο Πατσής ανέτρεψε τον Παραφέστα και ο Καραμάνος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για να διαμορφώσει το τελικό 1-1.

Αστέρας Μελισσοχωρίου (Μάκης Αλεξούδης): Κουκούτσης, Βογιατζής Π. (46’ Σδράλης Β.), Γουργιώτης, Κολοβός, Παραφέστας, Μπιρόλ, Καζάκος (46’ Καφαντάρης), Περδίκης (74’ Παππάς), Νικόλι (74’ Αβδουλάς), Καραμάνος, Βασιλειάδης (84΄Σδράλης Θ.).

Σμόλικας Φαλάνης (Βαγγέλης Τζιόλας): Γραβάνης, Ντανίκας Ρ. (53’ Νερπιέτρι), Μπαρούτζας, Λιάκος, Τάφα, Γούτος, Κόκκινος, Πατσής, Γκιόνα (76’ Χαζίζι), Μπάκος (84’ Βογιατζής), Γκαλμπογκίνης.

Διαιτητική τριπλέτα: Δημεράς, Παπαγεωργίου, Πάλλας.