Βαθμολογία

Ακόμη σκοράρει ο Αχιλλέας Φαρσάλων! (PICS)

Η ομάδα του Αχιλλέα Φαρσάλων κατάφερε να πάρει εμφατικό “τρίποντο” στον Αμπελωνά κόντρα στον Τύρναβο με σκορ 0 – 7 και έτσι πέτυχε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Α ΕΠΣΝΛ – DETOX φτάνοντας τους 4 βαθμούς σε δυο αγωνιστικές.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να απειλούν πρώτοι όταν στο 5′ το σουτ του Τσατσελάρι, ανάγκασε τον Σταυράκη θα διώξει με υπερένταση την μπάλα σε κόρνερ.

Πέντε λεπτά αργότερα ο Αχιλλέας απείλησε με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γκαραλιάκου την οποία έδιωξε με δυσκολία σε κόρνερ ο Βλιώρας.

Στο 14′ ο Μπλατσέρης από τα αριστερά πάτησε περιοχή, τσίμπησε την μπάλα πάνω από τον Βλιώρα και με σκαφτό πλασέ άνοιξε το σκορ για την ομάδα μας.

Στο 18΄ο Μπλατσέρης θα εκτελέσει γρήγορα το φάουλ από το χώρο του κέντρου, ο Πασσάς θα σουτάρει με την μια με τον Βλιώρα να τον σταματά, όμως στην επαναφορά η μπάλα σταμάτησε σε χέρι του αμυντικού του Τυρνάβου με την διαιτητή του αγώνα κ. Τσιοφλίκη να δείχνει πέναλτι.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μπλατσέρης ο οποίος πέτυχε το 0 – 2. Στο 24΄ο Πασσάς ταλαιπώρησε την αντίπαλη άμυνα έσπασε στον Γκαραλιάκο και αυτός με υπέροχο φαλτσαριστό πλασέ έστειλε την μπάλα στο “παραθυράκι” του Βλιώρα για το 0-3.

Ο Αχιλλέας δεν άφησε το πόδι από το “γκάζι” και στο 40′ πέτυχε και τέταρτο τέρμα, όταν ο Μπλατσέρης με εκπληκτική πάσα “έκοψε” την άμυνα του Τυρνάβου στην μέση, ο Παπακωνσταντίνου βγήκε φάτσα με τον Βλιώρα, έκανε το πλασέ με τον τερματοφύλακα του Τυρνάβου να διώχνει προς στιγμής όμως στην επαναφορά ο Δημολιός με προβολή πέτυχε το 0 – 4.

Η εικόνα στην έναρξη του δευτέρου μέρους ήταν ακριβώς όπως και στο πρώτο μέρος και στο 49’ η ομάδα μας πέτυχε και πέμπτο τέρμα, όταν ο Παπακωνσταντίνου έφυγε στην κόντρα επίθεση ο Βλιώρας απέκρουσε το πλασέ του και στην επαναφορά ο Γκαραλιάκος σημείωσε με κοντινό πλασέ το 0-5.

Έξι λεπτά αργότερα ο Κερμελίδης κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή αμυντικού. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μπλατσέρης ο οποίος πέτυχε το 0 – 6 και παράλληλα το προσωπικό του χατ τρικ.

Το “κερασάκι στην τούρτα” του αγώνα μπήκε στο 72’ όταν ο Παπακωνσταντίνου πέρασε από τα δεξιά όποιον βρήκε μπροστά του “έσπασε” στον Κερμελίδη και αυτός με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 0-7.

Τύρναβος (Γ. Φτεργιώτης): Βλιώρας, Μπαλκούρας, Παπαγεωργίου (65’ Τσουλανί), Φούντας, Σιούτι, Καρράς, Παπαναστασούλης (72’ Πέτρου), Μπάκος (38’ Μπαϊκούσης), Κατσαρός, Τσατσελάρι Λ., Τσέσμα.

Αχιλλέας Φαρσάλων (Κ. Νεμπεγλέρας): Σταυράκης (57’ Νικολακούλης), Κούλπας, Κουμπούρας, Δημολιός, Καραμπούζης (65’ Αετόπουλος), Καραλούλης (57 Σάρα), Γκαραλιάκος (65’ Χουσενάι), Μπλατσέρης, Παπακωνσταντίνου, Πασσάς (65’ Μπρόσκα), Κερμελίδης.

Διαιτητική τριπλέτα: Τσιοφλίκη, Βαλιώτης, Βασιλός.