Βαθμολογία

Ξέρουν να περνάνε καλά στο Μελισσοχώρι! (PICS)

Δείπνο παρέθεσε η διοίκηση του Αστέρα Μελισσοχωρίου την Πέμπτη (27/10) στο ποδοσφαιρικό τμήμα, στην ταβέρνα «το σαλονάκι» του κ. Ιωάννη Ζαχαρούλη στο Μελισσοχώρι.

Της Βάσως Γκατζούλη

Παρευρέθησαν τοπικοί φορείς και παράγοντες: ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Μελισσοχωρίου, κ. Δημήτρης Ροϊδούλης, ο πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου κ. Γιάννης Δαλάκας, σύσσωμο το Δ.Σ. του Μελισσοχωρίου, με τον πρόεδρο κ. Ανδρέα Καρακάση, την υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων κ. Δήμητρα Καφετζή – Χαρούλη. Επίσης ήταν και ο ταμίας της ομάδας κ. Νίκος Κατσαμάγκας.

Το παρόν έδωσε ο πρώην πρόεδρος της ομάδας επί πολλά έτη κ. Γιώργος Αγγελούλης, το τεχνικό τιμ με τον προπονητή κ. Μάκης Αλεξούδη, καθώς και τον βοηθό του κ. Χρήστο Τασιούλη.

Το τραπέζι πρόσφερε η διοίκηση, όμως το πολύ νόστιμο και εκλεκτό αρνί, ο πολύ αγαπητός και έμπειρος τερματοφύλακας Σωτήρης Κουκούτσης. Επίσης το παρόν έδωσε ο πολύ γνωστός δημοσιογράφος της εφημερίδας «Ελευθερία» και εκλεκτός συνάδελφος κ. Χρήστος Αρχοντούλης, καθώς και το athleticlarissa με τον ιδιοκτήτη του κ. Χρήστο Γκατζούλη και την υπεύθυνη του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου κ. Βάσω Γκατζούλη.

Η βραδιά είχε πολύ κέφι, ωραίο φαγητό και το κλίμα ήταν εξαιρετικό, αφού ο Αστέρας ξεκίνησε ιδανικά στο πρωτάθλημα.

Δείτε φωτογραφίες από την όμορφη βραδιά…