Βαθμολογία

Στον Α.Ο. Χαλκίς ο Χαλκιαδάκης

Ο Bruno Χαλκιαδάκη που έχει περάσει και από την ΑΕΛ θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα στον Α.Ο. Χαλκίς (Γ’ Εθνική). H ανακοίνωση του Α.Ο Χαλκίς 

«Το Δ.Σ. του Α.Ο Χαλκίς βρίσκεται στην πολλή ευχάριστη & υπερήφανη θέση να ανακοινώσει τη μεταγραφή στην αγαπημένη μας ομάδα του ποδοσφαιριστή Bruno Χαλκιαδάκη. Ο Ελληνοβραζιλιάνος άσσος είναι μία από τις μεγαλύτερες, αν όχι η μεγαλύτερη μεταγραφή που έχει γίνει την τελευταία εικοσαετία. Έχει αναδειχθεί ο καλύτερος νέος παίχτης στη Super League (Εργοτέλης), έχει αγωνιστεί ως βασικός στην Εθνική Ελπίδων και θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα που έχει αναδείξει το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Για να πραγματοποιηθεί αυτή η πολλή μεγάλη, δύσκολη & δαπανηρή μεταγραφή, χρειάστηκε να κάνει ταξίδι αστραπή το μέλος του Δ.Σ. κ. Μάντης στη Θεσσαλονίκη για την ελευθέρας του, να κινητοποιηθεί ο Πρόεδρος κ. Αυλωνίτης και όλο το Δ.Σ. για την εξεύρεση χρημάτων και να στηρίξει καθοριστικά ο επιχειρηματίας της πόλης μας κ. Σπύρου Γιώργος (2000 ευρώ), τον οποίο ευχαριστούμε ολόψυχα και ειλικρινά.
Τώρα πλέον όλοι αντιλαμβάνονται ότι ο Α.Ο Χαλκίς των πολλών δεν αστειεύεται…

ΜΟΝΟ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!!»