Βαθμολογία

Νέα συνάντηση ΠΑΕ ΑΕΛ και Συλλόγου Παλαιμάχων

Στο πλαίσιο των τακτικών επαφών συνεργασίας που έχουν συμφωνηθεί από την πρώτη επίσημη επαφή μεταξύ των δύο πλευρών, πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ συνάντηση του προέδρου της, Αχιλλέα Νταβέλη και στελεχών της, με αντιπροσωπεία του Συλλόγου Παλαιμάχων της ομάδας.

Δια του προέδρου τους, Τάκη Παραφέστα, οι παλαίμαχοι ευχαρίστησαν τον κ.Νταβέλη για την συνδρομή της ΠΑΕ στις πρόσφατες εκδηλώσεις που διοργάνωσαν, καταθέτοντας την πρότασή τους η ΠΑΕ να αναφέρεται ως συνδιοργανωτής σε κάθε τους εκδήλωση στο μέλλον και καλώντας στελέχη της ομάδας να παραστούν την Δευτέρα στον αγώνα που θα δώσουν στα Γιαννιτσά, στη μνήμη του Γιώργου Τσιμπίνη.

Από την πλευρά του και ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ ευχαρίστησε για το κλίμα κατανόησης και συνεργασίας που υπάρχει εμπράκτως μεταξύ των δύο πλευρών, επισημαίνοντας πως πρέπει να προωθηθούν άμεσα οι κοινές επαφές με τους αρμόδιους φορείς, για την δρομολόγηση δύο μεγάλων στόχων, όπως η δημιουργία στην πόλη ενός ηρώου για όλους όσους συνέβαλαν στο μεγαλείο της ομάδας-σύμβολο της Λάρισας και δεν είναι πια μαζί μας και φυσικά, η δημιουργία του Μουσείου της ΑΕΛ.

Περαιτέρω, ο κ.Νταβέλης ενημέρωσε τους παλαιμάχους για το είδος και των όγκο των προβλημάτων που βρίσκει καθημερινά μπροστά της η ομάδα και πρέπει να υπερπηδά για να μπορεί να λειτουργεί στα πρότυπα που επιθυμεί, ξεκινώντας από τις προγενέστερες οφειλές κάθε είδους που καλείται να αντιμετωπίσει και φτάνοντας ως την κατάσταση στην SL2, την διαιτησία του αγώνα κυπέλλου με τον Λεβαδειακό και την διερρηγμένη σχέση της ομάδας και συνολικά του επαγγελματικού ποδοσφαίρου με το φίλαθλο κοινό, ζητώντας την συνδρομή τους για την σταδιακή αποκατάστασή της.

Υπογράμμισε ωστόσο την σφραγίδα καθαρότητας που θα έχει η ομάδα στο διάβα της, αντίστοιχη μ’ εκείνη που δημιούργησε τον μύθο της ΑΕΛ στο ελληνικό ποδόσφαιρο, διαμηνύοντας προς κάθε κατεύθυνση ότι ουδείς πρέπει να σκεφθεί να πλήξει στο εξής τα συμφέροντά της, σε οποιοδήποτε επίπεδο.

Κλείνοντας και μετά από ανταλλαγή απόψεων επί όλων των θεμάτων, άπαντες επιβεβαίωσαν την φιλική και βαθιά θεσμική σχέση μεταξύ ομάδας και παλαιμάχων, που κάνει επιβεβλημένη της συμπόρευσή τους, όπως και όποιου επιθυμεί το καλό της ΑΕΛ!

Από πλευράς παλαιμάχων παρόντες ήταν επίσης τα μέλη του Δ.Σ., κ.κ. Σελιώνης, Τσιτσιλής και Αβραμούλης κι από πλευράς ΠΑΕ, τα διευθυντικά στελέχη κ.κ. Τσούμαρης, Βενέτης, Ταυλαρίδης και Χριστακόπουλος.

ΠΗΓΗ