Βαθμολογία

Επιστρέφει ο Λάζαρος Κουμπούρας στον Αχιλλέα Φαρσάλων!

Σημαντική μεταγραφική επιτυχία η απόκτηση του Λάζαρου Κουμπούρα από τον Αχιλλέα Φαρσάλων. Παίκτης με μεγάλη εμπειρία αναμένεται να βοηθήσει τα μέγιστα στη νέα του ομάδα και στους υψηλούς στόχους που έχει βάλει η διοίκηση. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

«Η Διοίκηση της ομάδας μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση - επιστροφή του δυναμικού κεντρικού αμυντικού Λάζαρου Κουμπούρα στον Αχιλλέα Φαρσάλων.

Ο Κουμπούρας αποτέλεσε βασικό πυλώνα για την ομάδα μας την σεζόν που κατέκτησε το νταμπλ και την άνοδο στην Γ' Εθνική κατηγορία.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της ΑΕΛ, ενώ έχει αγωνισθεί στην Νίκαια, στον Φιλοκτήτη Μελιβοίας, στον Αίαντα Σαλαμίνας, στο Κρανίδι, στον Αχιλλέα Καμαρών, στην Ελασσόνα, στον Οικονόμο Τσαριτσάνης, στην Α.Ε. Φαρκαδόνας, τον Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας, τον Οικονόμο Τσαριτσάνης, τον Αετό Μακρυχωρίου ενώ μέχρι πρότινος ανήκε στον Δωτιέα Αγιάς με τον οποίο και στέφθηκε πρωταθλητής κατακτώντας την άνοδο στην Γ' Εθνική κατηγορία.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της ομάδας μας ο Κουμπούρας δήλωσε τα εξής: "Επιστρέφω σε ένα γνώριμο περιβάλλον, σε έναν πολύ ιστορικό σύλλογο με τον οποίο στην πρώτη μου θητεία πετύχαμε την κατάκτηση του νταμπλ και την άνοδο της ομάδας στις Εθνικές κατηγορίες.

Στόχος μου είναι να βοηθήσω και εγώ την ομάδα από την δική μου πλευρά να πετύχει ακόμη μια χρονιά τους υψηλούς στόχους της.

Η δυναμική του Αχιλλέα σε συνδυασμό με την υγεία που αποπνέει και την ποιότητα του έμψυχου δυναμικού με κάνουν αισιόδοξο ότι στο τέλος της διαδρομής θα έχουμε πετύχει όλους τους υψηλούς στόχους μας."

Σύσσωμη η Διοίκηση του Συλλόγου καλωσορίζει τον Λάζαρο στην οικογένεια του Αχιλλέα Φαρσάλων και του εύχεται καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία και επιτυχίες».