Βαθμολογία

Μαντζανάς: «Πρωτάθλημα με το στόμα δεν πήρε κανείς»

Πηγαδάκι με φιλάθλους έστησε μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης με τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου ο Παναγιώτης Μαντζανάς.

Ο Τρικαλινός επιχειρηματίας που ενισχύει οικονομικά την φετινή προσπάθεια και βρίσκεται στο πλευρό του ερασιτέχνη ΑΟΤ έδειξε καλή διάθεση και απάντησε σε μερίδα φιλάθλων που… μουρμούριζε (σ.σ αν είναι δυνατόν) για την ισοπαλία κόντρα στον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου.

Μια από τις ατάκες που ακούστηκαν ήταν η εξής: «Πρωτάθλημα με το στόμα δεν πήρε κανένας. Οι επιλογές θεωρώ ότι είναι οι καλύτερες και μένει να τις δούμε στο γήπεδο. Να τις δούμε στο χορτάρι. Η ομάδα θεωρώ θα είναι έτοιμη και θα παρουσιαστεί σοβαρή όταν πρέπει».

Φυσικά παρουσίασε ως ελαφρυντικό το γεγονός ότι δεν αρχίζει το πρωτάθλημα γεγονός που έχει κουράσει τους ποδοσφαιριστές. Σε ερώτηση για το πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα έκανε εκτίμηση πως θα ξεκινήσει στις 13 Νοεμβρίου με 6 ομίλους οι οποίοι δεν αποκλείεται να δούμε εκπλήξεις (σ.σ όπως να μοιραστούν οι ομάδες της Θεσσαλίας σε 2ο και 3ο όμιλο και οι Τρικαλινοί σύλλογοι να αγωνιστούν με τις ομάδες της Ηπείρου,Ιονίων Νήσων, Δυτικής Μακεδονίας και να φτάσουν μέχρι την Αιτωλοακαρνανία).

Πηγή: goal-trikala