Βαθμολογία

«Αποστολή εξετελέσθη» στην Φαλάνη

Νικηφόρα ξεκίνησε το νέο πρωτάθλημα της Α' DeTox Κατηγορίας ο Οικονόμος Τσαριτσάνης, ο οποίος επικράτησε στην Φαλάνη του Σμόλικα με 1-0.
 
Αξιοσημείωτο είναι ότι οι Τσαριτσανιώτες έδωσαν τον πρώτο τους επίσημο αγώνα μετά από 190 ημέρες (από τις 16 Απριλίου!) και - μάλιστα - στο ίδιο γήπεδο που "αποχαιρέτισαν" την προηγούμενη περίοδο, με διαφορετικό, όμως, αντίπαλο.
 
Οι "πράσινοι" πήραν από νωρίς προβάδισμα στο σκορ, όταν στο 9' ο Γιώργος Κίτσιος με διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλλα στα δίχτυα του Γραβάνη, ενώ στην συνέχεια οι γηπεδούχοι παρότι κέρδισαν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο δεν κατάφεραν να απειλήσουν ουσιαστικά τον Νούσια.Στο 50' ο Πούτας με σουτ υποχρέωσε τον Γραβάνη σε εντυπωσιακή απόκρουση και στο 58' ο Χαζίζι στην καλύτερη στιγμή των Φαλανιωτών δεν μπόρεσε να νικήσει τον Νούσια που απέκρουσε σε κόρνερ.
 
Στο 86' σε υποδειγματική επιθετική ενέργεια των φιλοξενουμένων, ο Δ.Μουλτσιάς "έβγαλε" τον Κίτσιο τετ-α-τετ με τον Γραβάνη που απέτρεψε το 0-2, διατηρώντας την ομάδα του "ζωντανή" για τα τελευταία λεπτά, στην διάρκεια των οποίων δεν άλλαξε κάτι.
 
Τον αγώνα διηύθυνε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα ο νεαρός διαιτητής Κώστας Σκάρπας, με την συνδρομή των έμπειρων βοηθών Βασίλη Μάνου - Αχιλλέα Νίκζα.
 
ΣΜΟΛΙΚΑΣ ΦΑΛΑΝΗΣ (Βαγγέλης Τζιόλας): Γραβάνης, Πατσής, Μπαρούτζας (52' Κόκκινος), Λιάκος, Τάφα (83' Βογιατζής), Γούτος, Νερπιέτρι, Σκούπρας, Χαζίζι (59' Μπάκος), Γκαλμπογκίνης, Γκιόνα (83' Ντανίκας).
 
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Γιώργος Λυκοκώστας - Νίκος Καραμήτσιος): Νούσιας, Γεωργούλης, Μπουμπουνάρας, Αυλογιάρης, Αλεξόπουλος, Μιφτάρι, Λαγιόκαπας (79' Δ.Μουλτσιάς), Πούτας, Κίτσιος, Στ.Δραχαλίβας (90'+1' Δριστέλας), Καραμπίνας.