Βαθμολογία

Ισόπαλο ξεκίνημα για τα Φάρσαλα κόντρα στο μαχητικό Μαυροβούνι

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το παιχνίδι της πρεμιέρας στα Φάρσαλα ανάμεσα στον τοπικό Αχιλλέα και το Μαυροβούνι (1-1). Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσαν οι γηπεδούχου λόγω αποβολής του Λάϊου στο 63’.

Της Βάσως Γκατζούλη

Ένα πολύ δυνατό παιχνίδι εντός αθλητικών ορίων διεξήχθη την Κυριακή (23/10) που δεν ανέδειξε νικητή. Οι γηπεδούχοι έχασαν δύο πολύ καλές ευκαιρίες στο 10’ με το σουτ του Μπλατσέρη από τον άξονα, όπου έσκασε η μπάλα μπροστά στον Μπρέλλα και τον ανάγκασε σε μία δύσκολη επέμβαση. Δύο λεπτά μετά πολύ καλό σουτ του Παπακωνσταντίνου, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Από την άλλη το Μαυροβούνι είχε μία πολύ καλή ομάδα που ανταποκρινόταν στο έπακρο, κόντρα στον Αχιλλέα. Ολοκληρώθηκε το ημίχρονο χωρίς γκολ, στην επανάληψη όμως και στο 62’ την κάθετη πάσα έβγαλε ο Μπέτσης και ουσιαστικά τετ α τετ τον Πράππα που «τσίμπησε» τη μπάλα και έκανε το 0-1.

Στο επόμενο λεπτό τη δεύτερη κίτρινη αντίκρισε ο Λάϊος για τον Αχιλλέα και άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες.

Όσο και αν προσπάθησαν τα Φάρσαλα, δεν έβρισκαν διαδρόμους, αφού το Μαυροβούνι είχε καλή αμυντική λειτουργία.

Η πολύ πίεση που άσκησε ο Αχιλλέας, έφερε στο 84’ το λάθος για το Μαυροβούνι, όταν ο Μπάγκας Δ. ανέτρεψε τον Μπλατσέρη, δόθηκε πέναλτι και ο ίδιος έφερε το ματς στα ίσα για το τελικό 1-1.

89’ και 90’ σε αντεπίθεση για το Μαυροβούνι, έχασαν ευκαιρίες οι Ράχης και Σιάτρας για να ξανά μπούνε μπροστά στο σκορ και το 91’ τεράστια ευκαιρία χαμένη με τον Παπακωνσταντίνου, που έκανε το σουτ, έστειλε τη μπάλα δίπλα από το δοκάρι.

Αχιλλέας Φαρσάλων (Κώστας Νεμπεγλέρας – Χρήστος Λιάπης): Σταυράκης, Καραμπούζης, Δημολιός, Κούλπας, Λάϊος, Καραλούλης (70’ Πασσιάς), Παπακωνσταντίνου, Γκαραλιάκος (62’ Χουσενάϊ), Κερμελίδης, Μπλατσέρης, Μακρής (70’ Σάρα).

ΑΟ Μαυροβουνίου (Δημήτρης Κουκουλιαύκας): Μπρέλλας, Μπάκας Δ., Κολιοφούτης, Μπάγκας Κ., Αθανασιάς, Μπατζέλας Ν., Μπατζέλας Β., Μπέτσης (82’ Τατσέλος), Φακίτσας (59’ Ράχης), Πράππας (73’ Σιάτρας), Κακαζούκης.

Διαιτητική τριπλέτα: Ντελέζος Ι., Νάκας, Μπουρονίκος.