Βαθμολογία

Μεγάλη προσπάθεια αλλά αποκλεισμός για την ΑΕΛ

Παρότι έκανε μεγάλη προσπάθεια η ΑΕΛ στο ματς Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Λεβαδειακό (19/10) στο Στάδιο Αλκαζάρ, γνώρισε την ήττα και τον αποκλεισμό από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Ο Λεβαδειακός παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ έκανε την ανατροπή και επικράτησε με 2-1 της ΑΕΛ χάρη στα γκολ των Νίκα (25’) και Σκβάρκα και πήρε την πρόκριση στους "16" του Κυπέλλου Ελλάδος, ενώ η ΑΕΛ είχε ανοίξει το σκορ με το Πεντρόσο στο 7ο λεπτό.

Στο 10’ ευκαιρία για το Λεβαδειακό με το Σκβάρκα, αλλά έσωσε ο Θεοδωρόπουλος. Στο 16’ μετά από γύρισμα του αμυντικού του Λεβαδειακού, Τζημόπουλου η μπάλα πήγαινε προς τα δίχτυα αλλά τελικά με τη βοήθεια του δοκαριού ο τερματοφύλακας του Λεβαδειακού έσωσε!

Στο 34’ σουτ του Πεντρόσο μπλόκαρε ο τερματοφύλακας του Λεβαδειακού. Στο 47’ σουτ του Πλέγα για την ΑΕΛ πέρασε άουτ. Στο 60’ σουτ για το Λεβαδειακό με το Λούα Λούα έφυγε άουτ.

Στο 69’ σουτ του Νικολιά σώζει ο τερματοφύλακας του Λεβαδειακού. Στο 76’ σουτ του Πλέγα σώζει ο τερματοφύλακας του Λεβαδειακού. Στο 97’ μετά από σέντρα του Κοσσονού, ο Πλέγας έκανε τη κεφαλιά και η μπάλα άουτ!

ΑΕΛ (Γκουτσίδης): Θεοδωρόπουλος, Καλουτσικίδης (64' Θ. Παπαγεωργίου), Κοσσονού, Γκοτζαμανίδης, Ηλιάδης, Παπαγεωργίου (72' Μιλτιάδης), Θωμαΐδης, Πλέγας, Πεντρόσο, Νικολιάς, Όγκμποε.

Λεβαδειακός (Βέλιτς): Στογιάνοβιτς, Τσάπρας, Βινίσιους, Τζιμόπουλος (62' Μπάχανακ), Παναγιώτου, Νίκας, Χάμοντ (83' Μεχία), Σκβάρκα, Λούα Λουα (73' Τόρο), Μουτίνιο, Δούμτσιος (83' Τσιριγώτης).

Διαιτητική τριπλέτα: Τσέτσιλας (Γρεβενών), Σαμοΐλης, Φωτόπουλος (Αθηνών), Κατσικογιάννης (Ιωαννίνων).