Βαθμολογία

Επανεκκίνηση σε σωστές βάσεις για τον Αμπελωνιακό (PICS + VIDEOS)

Ο Αμπελωνιακός ύστερα από τον περσινό του υποβιβασμό στη Β’ ΕΠΣΛ, όπου θα αγωνίζεται τη φετινή χρονιά, έχει ανασυντάξει τις δυνάμεις του, έτσι ώστε να κάνει και πάλι μία σημαντική πορεία αντάξια της ιστορίας του.

Της Βάσως Γκατζούλη

Νέος πρόεδρος ανέλαβε ο φιλόδοξος κ. Χρήστος Μπακούλας, όπου και πριν από αρκετά χρόνια ήταν και πάλι στην ηγεσία της ομάδας, αφού το 2012 – 2013 επί ημερών του, κατάφερε η ομάδα με τον τότε προπονητή κ. Βασίλη Νάρη να αλλάξει κατηγορία από τη Δ’ Εθνική στη Γ’ Εθνική. Και το 2014 – 2015 η ομάδα πήρε και πρωτάθλημα και κύπελλο με προπονητή τον κ. Τάκη Παραφέστα. Επέστρεψε λοιπόν στην ομάδα για να προσφέρει πολλά και να βοηθήσει τον Αμπελωνιακό να επιστρέψει και πάλι σε υψηλότερες κατηγορίες σε γερές βάσεις και με τόπο στα νιάτα. Ο κ. Μπακούλας νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει τον τεχνικό κ. Χρήστο Λιάπη που ξεκίνησε το περασμένο καλοκαίρι στη νέα προσπάθεια, αλλά αποχώρησε για προσωπικούς λόγους.

ΚΛΙΚ από την προπόνηση της Ακαδημίας

Νέοι στόχοι τη φετινή χρονιά για τον Αμπελωνιακό, όπου θα δώσει πολύ μεγάλη βαρύτητα στις Ακαδημίες, προπονητές είναι δύο άνθρωποι με εμπειρία στο χώρο. Ο κ. Δημήτρης Αλεξανδρής που ήταν και πέρυσι στην ομάδα και τον κ. Βασίλη Ταχτιντή.

Συνεργάτης στη διοίκηση είναι ο κ. Δημήτρης Μπότης, πατέρας του γνωστού τερματοφύλακα Νίκου που αγωνίζεται στην Ίντερ. Η διοίκηση θέλει να ευχαριστήσει τον πρώην αντιδήμαρχο κ. Κώστα Χρυσοβέργη για την άμεση βοήθεια της βελτίωσης των γηπεδικών εγκαταστάσεων.

Οι εγκαταστάσεις 

Οι γηπεδικές εγκαταστάσεις στον Αμπελωνιακό είναι εξαιρετικές, έχει αξιοποιηθεί και ο χώρος δίπλα από το βασικό γήπεδο όπου θα γίνονται καθημερινά οι προπονήσεις. Η ομάδα διαθέτει γυμναστήριο, επίσης σε λίγο διάστημα θα γίνουν και γήπεδα 7Χ7, η κερκίδα έγινε καινούργια αφού συντηρήθηκε και βάφτηκε.

Η διοίκηση θέλει πάρα πολύ να καταφέρει ένα μίνι λεωφορείο για τις μετακινήσεις της ομάδας, καθώς και ένα αναψυκτήριο που θα λειτουργεί στο χώρο.

Οι μεταγραφές

Οι μεταγραφές που έχει κάνει η ομάδα είναι οι εξής: Γιώργος Κουβεντάρης, Αναστάσιος Ζαχαριάς, Αστέριος Ντόκος, Νίκος Ζάχος, Κώστας Κοκαλάρας, Δημήτρης Πετρίκης, Νίκος Σπάχος.

Η Ακαδημία

Όσον αφορά τις Ακαδημίες, έχει όλα τα τμήματα τη φετινή χρονιά από Κ6 – Κ14. Με πολύ μεγάλο αριθμό συμμετοχής παιδιών μέχρι και σήμερα, αφού αριθμεί 100 και πλέον παιδιά. Οι εγγραφές γίνονται καθημερινά στα γραφεία της ομάδας από 15:30 – 20:00 στα τηλέφωνα επικοινωνίας 697 170 79 22 – 697 834 8781.

Οι δηλώσεις

Χρήστος Μπακούλας (Πρόεδρος)

">http://

Βασίλης Ταχτιντής (Προπονητής)

">http://

Δημήτρης Αλεξανδρής (Προπονητής)

">http://

Κώστας Κοκαλάρας (Τερματοφύλακας)

">http://

Γιώργος Γωγάκος (Ποδοσφαιριστής)

">http://

Τάσος Ζαχαριάς (Ποδοσφαιριστής)

">http://

Και η Ακαδημία…

Χρήστος Μάμμος (Στέλεχος της Ακαδημίας)

«Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους με υγεία, όσον αφορά την ομάδα μας τον Αμπελωνιακό, θέλουμε να παροτρύνουμε όλους τους γονείς, να φέρουν τα παιδιά τους στο γήπεδο και γενικά να τα απασχολούν με αθλητικές δραστηριότητες, αφού είναι πολύ δύσκολα τα χρόνια που ζούμε».

Φαμπιόλα Κούλι (Κ14)

">http://

Ραφαήλ Ούρδας (Κ14 – τερματοφύλακας)

">http://

Το athleticlarissa βρέθηκε στην προπόνηση της Δευτέρας (17/10) και σας μεταφέρει πλούσιο φωτορεπορτάζ και δηλώσεις!