Βαθμολογία

Ατρόμητος: Ο Όγκουστ Έρλινγκμαρκ επέκτεινε το συμβόλαιό του

Κάτοικος Περιστερίου έως το 2024 θα παραμείνει ο Όγκουστ Έρλινγκμαρκ. Στην ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρεται: ««Παίκτης της ομάδας μας μέχρι το 2024 θα παραμείνει ο Όγκουστ Έρλινγκμαρκ. Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Όγκουστ Έρλινγκμαρκ, με το νέο του συμβόλαιο να τον «δένει» στο Περιστέρι μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Ο Σουηδός μέσος της ομάδας μας, που μπορεί να αγωνιστεί και ως αμυντικός, αποκτήθηκε τον Ιανουάριο του 2022 συμβάλλοντας τα μέγιστα σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για τον Ατρόμητο, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις και πετυχαίνοντας μάλιστα πολύ κρίσιμα γκολ.

Τη φετινή σεζόν αποτελεί και πάλι ένα κρίσιμο μέλος της ομάδας μας, με την ανανέωση του συμβολαίου του να είναι και επιβράβευση του επαγγελματισμού και της αγωνιστικής του σταθερότητας.

Συνολικά, σε αυτό το διάστημα, ο Έρλινγκμαρκ έχει 21 συμμετοχές με το «Αστέρι» και δύο γκολ. Με την ολοκλήρωση της συμφωνίας, ο Όγκουστ Έρλινγκμαρκ δήλωσε στο atromitosfc.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος με αυτή την εξέλιξη. Απολαμβάνω τη ζωή στην Ελλάδα και φυσικά ο Ατρόμητος είναι μια ομάδα με την οποία έχω ταιριάξει πολύ. Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον κ. Σπανό, τον Τεχνικό Διευθυντή, Γιάννη Αγγελόπουλο και τον προπονητή μου, Κρις Κόλμαν για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν και μέσα στο γήπεδο θέλω να τους το ανταποδώσω.

Ήρθα πέρυσι σε μια πολύ δύσκολη περίοδο, αλλά καταφέραμε να πετύχουμε τους στόχους μας και φέτος όλα είναι διαφορετικά. Θεωρώ ότι έχουμε μια καλύτερη ομάδα, με πολύ υψηλότερους στόχους και μπορούμε να κοιτάμε ψηλά, πάντα με την κατάλληλη δουλειά στις προπονήσεις.

Ο Ατρόμητος μου προσφέρει όσα χρειάζομαι για να αναδειχθώ, καθώς στηρίζεται σε παίκτες που είναι σε νεαρή ηλικία και μέσω αυτής της διαδικασίας μπορούμε όλοι να βελτιωθούμε. Ειδικά φέτος είναι μια ιδιαίτερη χρονιά. Η ομάδα μας συμπληρώνει σε λίγους μήνες τα 100 χρόνια ζωής και στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους φιλάθλους μας μια σεζόν για την οποία θα είναι περήφανοι».