Βαθμολογία

Αποφασίζει την Πέμπτη για την επανέναρξη των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων

Την προσεχή Πέμπτη (20/10) στη νέα συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ αναμένεται να αποφασιστεί οριστικά η επανέναρξη η μη των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων που έχουν διακοπεί με απόφαση της Ομοσπονδίας λόγω του Μητρώου Αθλητικών Σωματείων.

Στη σημερινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ συζητήθηκε εκτός ημερησίας διατάξεως το συγκεκριμένο θέμα και αποφασίστηκε στην επόμενη συνεδρίαση της Πέμπτης να ληφθεί οριστική απόφαση , και παράλληλα να σταλεί επιστολή προς τον Υπουργό Επικρατείας κ. Γεραπετρίτη για τις μεταβολές που πρέπει να γίνουν στο υφιστάμενο νομικό καθεστώς του Μητρώου για τα νησιά του Αιγαίου και γενικότερα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ επί του θέματος αναφέρει:

«Στην σημερινή της συνεδρίαση η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ συζήτησε, εκτός ημερησίας διάταξης, το θέμα της πρόσκαιρης επανέναρξης των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων και αποφάσισε τα ακόλουθα.

Α) Ορίστηκε συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής για την Πέμπτη 20.10.2022 με θέμα το ανωτέρω.

Β) Αποφασίστηκε η αποστολή επιστολής στον Υπουργό Επικρατείας, κ. Γεώργιο Γεραπετρίτη σχετικά με την αναγκαιότητα μεταβολών στο υφιστάμενο νομικό καθεστώς του «Μητρώου», ιδιαίτερα για τα νησιά του Αιγαίου, αλλά και γενικότερα».