Βαθμολογία

Το athleticlarissa στα εγκαίνια του γηπέδου Ελασσόνας (PICS)

Το athleticlarissa και ο Χρήστος Γκατζούλης βρέθηκαν το Σάββατο (15/10) στο ανακαινισμένο Δημοτικό Γήπεδο Ελασσόνας, όπου και πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια!

Η όμορφη εκδήλωσε έγινε παρουσία πλήθους κόσμου στην σκεπαστή κερκίδα. Αξίζει να αναφέρουμε πως ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ήταν και παλιές δόξες του ΠΟΕ.

Αξίζει να αναφέρουμε πως έχει γίνει εξαιρετική δουλειά στην περίφραξη του γηπέδου, ο αγωνιστικός χώρος είναι πραγματικό «χαλί», τα αποδυτήρια παρέχουν όλες τις ανέσεις και φυσικά η σκεπαστή κερκίδα που θα εξυπηρετήσει τους φιλάθλους.

Στα εγκαίνια ήταν ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός, ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νίκος Γάτσας, βουλευτές του νομού μας, η κ. Στέλλα Μπίζιου και η κ. Λίτσα Λιακούλη.

Επίσης ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Ελασσόνας, κ. Γιάννης Δραγατσίκης, ο  εντεταλμένος σύμβουλος της Περιφέρειας κ. Στέλιος Δημότσιος, ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ κ. Δημήτρης Μπουχλαριώτης, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Αχιλλέας Νταβέλης και του ΠΟΕ κ. Άλκης Χατζηβασίλης. Ήταν επίσης και πρόεδροι, προπονητές και ποδοσφαιριστές από άλλες ομάδες του νομού μας.

Δείτε εικόνες μέσα από το athleticlarissa που ήταν εκεί…