Βαθμολογία

Προς άρση της αναστολής

Η ΕΠΟ καλείται να αποφασίσει την επανέναρξη των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων. Η νέα τροπολογία για Μητρώο και η τελευταία παράταση για ένταξη σε αυτό δεν ικανοποίησαν την ΕΠΟ, ωστόσο δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για καθυστέρηση. Η Εκτελεστική Επιτροπή, που θα συνεδριάσει τη Δευτέρα, έχει την εξουσιοδότηση από τη ΓΣ της Ομοσπονδίας να αποφασίσει για το μέλλον της αναστολής της δράσης στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Η πίεση από τις Ενώσεις είναι μεγάλη για άρση της αναστολής και επιστροφής στη δράση, κάτι που αποτυπώνεται και στη σχετική επιστολή της ΕΠΣ Μακεδονίας, την οποία φέρεται να έχουν υπογράψει 30 ακόμη Ενώσεις.

Στην ΕΠΟ αναμένεται να εξετάσουν την τροπολογία που κατατέθηκε και να αποφασίσουν για το αν θα ξεκινήσουν και πάλι τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, λαμβάνοντας υπόψη και τη στάση των Ενώσεων.

Σε περίπτωση όμως που δεν ληφθεί απόφαση για την άρση της αναστολής, η Ομοσπονδία θα οδηγηθεί σε νέα Γενική Συνέλευση στις 25/10.

Εάν πάντως αποφασιστεί η επανέναρξη των πρωταθλημάτων, τότε θα δρομολογηθούν άμεσα οι εξελίξεις και στη Γ’ Εθνική. Θα καταρτιστούν οι 4 όμιλοι και θα οριστεί ημερομηνία για την κλήρωση και τη σέντρα του πρωταθλήματος.

ΠΗΓΗ