Βαθμολογία

Συνελήφθη ξανά ο Γκρίνγουντ

Ο Μέισον Γκρίνγουντ παραβίασε τα περιοριστικά μέτρα που έχουν τεθεί και συνελήφθη εκ νέου απ’ την αστυνομία του Μάντσεστερ.

Εδώ και περίπου οκτώ μήνες, ο Μέισον Γκρίνγουντ έχει τεθεί στο περιθώριο απ’ τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και δεν έχει σχέση με το ποδόσφαιρο. Ο λόγος ήταν η κατηγορία της πρώην κοπέλας του, πως τη χτύπησε και αποπειράθηκε να τη βιάσει. Μάλιστα ο Άγγλος είχε συλληφθεί και κρατηθεί από τις αρχές.

Τις τελευταίες ώρες, βρίσκεται εκ νέου υπό κράτηση. Κι αυτό γιατί τον συνέλαβε η αστυνομία του Μάντσεστερ, καθώς φέρεται να παραβίασε τα περιοριστικά μέτρα που έχουν τεθεί σε εφαρμογή όλους αυτούς τους μήνες.

Συγκεκριμένα φέρεται να προσπάθησε να επικοινωνήσει με την κοπέλα που τον κατηγόρησε. Στοιχείο που παραβιάζει τα περιοριστικά μέτρα που ισχύουν απ’ τη στιγμή που αποφυλακίστηκε κι έτσι ήρθε η νέα σύλληψή του.

Για να μην παραβιάσει τα περιοριστικά μέτρα, ο Γκρίνγουντ δεν έπρεπε ούτε να πλησιάσει ούτε να επικοινωνήσει με την πρώην σύντροφό του. Η απόφαση της δικαιοσύνης για την υπόθεση δε θα καθυστερήσει πολύ. Κι αυτό γιατί τη Δευτέρα αρχίζει η δίκη. 

ΠΗΓΗ