Βαθμολογία

Αποχώρηση Καφανέλη από τη θέση του προέδρου του Δωτιέα Αγιάς

Την αποχώρησή του από την προεδρία του Δωτιέα Αγιάς, έκανε γνωστή ο κ. Κυριάκος Καφανέλης με ανακοίνωση που εξέδωσε. Η ανακοίνωση:

Μετά από τρία πολύ γεμάτα χρόνια θα ήθελα να ενημερώσω τους φίλους του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου ότι επιλέγω να αποχωρήσω από την θέση του Προέδρου του Δωτιέα Αγιάς.

Οικονομικοί και διοικητικοί λόγοι, αφού οι ίδιοι ελάχιστοι άνθρωποι εδώ και 3 χρόνια παλεύουμε μόνοι μας, αισθανόμενοι ότι ξοδεύουμε χρήματα και πολύτιμο χρόνο χωρίς κάποιος να συναισθάνεται την ανάγκη να συνδράμει σε μια προσπάθεια που έχει προσφέρει τόσες χαρές και σημαντικές ωφέλειες στον τόπο μας, με αναγκάζουν να πάρω την παραπάνω απόφαση.

Σίγουρα λάθη και ελλείψεις εκ μέρους μου έγιναν. Κατά τη διάρκεια αυτών των ετών που ήταν γεμάτα συγκινήσεις και επιτυχίες, γεύτηκα μεγάλες χαρές αλλά και απογοητεύσεις.

Στα τρία αυτά χρόνια μου ως πρόεδρος του Δωτιέα μαζί με τους συνεργάτες μου επιτύχαμε πολλά πράγματα για τα οποία είμαι πολύ περήφανος. Πέρα από το όμορφο και υψηλού επιπέδου ποδόσφαιρο και τις αγωνιστικές επιτυχίες όπως η κατάκτηση του περσινού Πρωταθλήματος και η άνοδος στη Γ Εθνική, είμαι περήφανος και για μια σειρά επιτυχιών του συλλόγου μας, όπως η βελτίωση της λειτουργίας και της εικόνας της ομάδος μας, η οργάνωση των Ακαδημιών μας, η βελτίωση των γηπεδικών εγκαταστάσεων, η επιτυχής εγγραφή του σωματείου στο Αθλητικό Μητρώο και πολλά άλλα που δεν χωράνε να γραφτούν σε ένα κείμενο.

Νομίζω πως πετύχαμε αρκετά και προσφέραμε την τέρψη στο ποδοσφαιρόφιλο κοινό μας. Στην διαδρομή μου αυτή δεν το κρύβω ότι δέχθηκα ισχυρές απογοητεύσεις και εκτέθηκα λόγω  ασυνέπειας λόγων και πράξεων.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια μου που μου συμπαραστάθηκε κατά τις ατέλειωτες ώρες που της στέρησα, τους συνεργάτες μου στη διοίκηση, παίχτες και προπονητές , για την άψογη συνεργασία μας όλα αυτά τα χρόνια παρά τις αντιξοότητες και φυσικά τον κόσμο του Δωτιέα που βρέθηκε συγκινητικά κοντά στην ομάδα.

Αποχωρώ με ψηλά το κεφάλι διατηρώντας την αγάπη μου και τον σεβασμό μου  για τον Δωτιέα. Κλείνοντας απευθύνω κάλεσμα, προς κάθε ενδιαφερόμενο  από πάσα κατεύθυνση, να αναλάβει και να εγγυηθεί την συνέχιση της εύρυθμης λειτουργίας της ομάδας για την συμμετοχή στο Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Οι υποχρεώσεις της ομάδας μέχρι και σήμερα είναι όλες τακτοποιημένες στο ακέραιο. Η στήριξη και η βοήθεια  είναι δεδομένη από όλα τα άτομα της τωρινής Διοίκησης.

Με εκτίμηση

Καφανέλης Κυριάκος