Βαθμολογία

ΠΑΕ ΑΕΛ: Ολοκληρώθηκε η απόκτηση 47 ποδοσφαιριστών 15-17 ετών!

Ολοκληρώνοντας την απόκτηση 47 ποδοσφαιριστών, ηλικίας 15-17 ετών στην συντριπτική πλειοψηφία τους, για την στελέχωση των Ομάδων Νέων, η ΠΑΕ ΑΕΛ θέλει για μια ακόμη φορά να δηλώσει τις ευχαριστίες της για την εμπιστοσύνη και την συνεργασία, τόσο προς το Δ.Σ. της ΕΠΣ Λάρισας και τα σωματεία της δύναμής της, όσο και προς τους γονείς των παιδιών.

Έχοντας πλήρη συναίσθηση της ευθύνης που αναλαμβάνουμε, αλλά και με όραμα για την ομάδα και κάθε ποδοσφαιριστή ξεχωριστά, ανακοινώσαμε το τελευταίο χρονικό διάστημα την απόκτηση 3 ποδοσφαιριστών από την Πελασγιώτιδα, 3 από τη Νίκη/Μιχαήλ, 1 από την Ακαδημία Τυρνάβου, 9 από την Ακαδημία «Ατρόμητοι», 5 από την Αστραπή Ν.Πολιτείας, 2 από τον ΠΑΟΛ Αβέρωφ, 6 από την Ακαδημία «Ολύμπικ», 1 από τον Προμηθέα και 4 από την Δήμητρα Γιάννουλης, καθώς και την προώθηση 5 παιδιών από την Ακαδημία της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ.

Είχαν προηγηθεί οι ανακοινώσεις απόκτησης των Γκρόζου, Νικολακούλη ως ελεύθερων από τον Ολυμπιακό Πειραιώς και του Γραββάνη, επίσης ελεύθερου απ’ την Αναγέννηση Καρδίτσας, ενώ στους προαναφερόμενους θα πρέπει να προστεθούν οι επίσης ελεύθεροι Αρσένης, Χριστακέας, Κοταρέλας, καθώς και ο Όντος, που αποκτήθηκε από την Ακαδημία του Απόλλωνα Λάρισας και ο Σπανός, από τους Αμπελοκήπους.

Η παραπάνω καταμέτρηση γίνεται την δεδομένη στιγμή γιατί σήμερα η αποστολή της νεοσύστατης Κ15, με επικεφαλής τον Τεχνικό Διευθυντή των Τμημάτων Υποδομής της ΠΑΕ και προπονητή της, Θοδωρή Ελευθεριάδη, ταξιδεύει για το Αγρίνιο, όπου αύριο Σάββατο στις 11:00 αντιμετωπίζει στο Emileon το αντίστοιχο συγκρότημα του Παναιτωλικού, στην πρεμιέρα του οικείου πρωταθλήματος της SL1.

Το ρόστερ της αποτελούν οι εξής ποδοσφαιριστές:

Νίκος Γιαννούσης, παναγιώτης Δεμίρης, Νίκος Αβραμούλης, Θάνος Αλμπάνης, Δημήτρης Μπακογιάννης, Μιχάλης Τσακνάκης, Κων/νος Μπασδέκης, Γιάννης Νταφούλης, Δημήτρης Όντος, Χρήστος Αγοραστός, Χρήστος Σπανός, Στέφανος Αναστασίου, Γιώργος Τσακνάκης, παναγιώτης Γιαννακόπουλος, Σωτήρης Κοταρέλας, Θοδωρής Γουγουλιάς, Μανώλης Μπαργιώτας, Γιάννης Καραγιάννης, Μανώλης Γάτος, Γιώργος Λυγούρας, Δημήτρης Παπαϊωάννου, Θανάσης Ευσταθίου και Ασημάκης Πατσώνης.

Είμαστε βέβαιοι πως οι ευχές όλης της φίλαθλης Λάρισας και των απανταχού οπαδών της ΑΕΛ, τους συνοδεύουν…

-Ενημερωτικά, οι ομάδες Κ17 και Κ19 θα δώσουν εκτός έδρας φιλικού αγώνες την Κυριακή 16/10 και ώρα 16:30 σε Μακρυχώρι και Κιλελέρ αντίστοιχα.

ΠΗΓΗ