Βαθμολογία

Τον καθιερωμένο αγιασμό πραγματοποίησε ο ΠΟ Ελασσόνας

Τον καθιερωμένο αγιασμό για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά πραγματοποίησε η ομάδα του Π.Ο.Ελασσόνας το απόγευμα της Πέμπτης 13 Οκτωβρίου.

Τον Αγιασμό τέλεσαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελασσόνας κ.κ. Χαρίτων, ο πρωτοσύγκελος της Ι. Μητρόπολης Ελασσώνος – αρχιμανδρίτης π. Βησσαρίων Καραλάσκος και ο πρωτοπρεσβύτερος π. Αλέξανδρος Ρουμπιές.

Στην τελετή παραβρέθηκαν οι ποδοσφαιριστές οι προπονητές και η διοίκηση της ομάδας, ο πρόεδρος της ΑΕΝΟΛ Λευτέρης Φουρκιώτης, ενώ τον Δήμο Ελασσόνας εκπροσώπησε η αντιπρόεδρος του ΟΚΠΑΠ κ. Έλενα Ταζέ.

Αμέσως μετά την τελετή, Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελασσόνας, απευθυνόμενος στους παραβρισκόμενους ανέφερε τα εξής: «Φέτος η χαρά μας είναι ακόμη μεγαλύτερη γιατί ερχόμενος, είδα και την ανακαίνιση του γηπέδου της Ελασσόνας με τον ωραίο περίβολο, με το σκέπαστρο αλλά και με όλα αυτά τα έργα που έχουν γίνει για να βελτιώσουν την κατάσταση και την εικόνα του γηπέδου.

Αυτό μας χαροποιεί, διότι και εσείς είστε πλέον σε έναν χώρο όμορφο, αλλά και εμείς χαιρόμαστε ακόμη περισσότερο όταν μαθαίνουμε τις νίκες σας, τις οποίες έχετε απέναντι των άλλων ομάδων.

Ο αθλητισμός είναι ένα αγαθό για τον άνθρωπο, όταν γίνεται βέβαια με την ευγένεια αλλά και με την ανταγωνιστικότητα και όχι όταν μέσα από αυτόν καλλιεργείτε η βία, ο φανατισμός και ότι άλλο μπορεί να είναι καταστρεπτικό για τον άνθρωπο.

Να ευχηθώ στον πρόεδρο, στην διοίκηση και σε όλα τα μέλη της ομάδας, να έχετε υγεία πρώτα απ΄όλα για να αγωνίζεσθε. Δύναμη, ψυχική και σωματική και πάντα να μαθαίνουμε τις νίκες σας και τις καλές σας επιδόσεις».

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο πρόεδρος της ομάδας κ.Άλκης Χατζηβασίλης ο οποίος ανέφερε τα εξής: «Ευχαριστούμε το Μητροπολίτη για την τιμή που μας έκανε να τελέσει τον αγιασμό, αλλά και για τις ευχές του.

Θα ήθελα να ευχηθώ στο ΔΣ της ομάδας, τους προπονητές και στους ποδοσφαιριστές μας, αλλά και σε όλα τα τμήματα υποδομής του συλλόγου, μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά με πολλές επιτυχίες και υγεία σε όλους».

Αμέσως μετά τον αγιασμό, οι ποδοσφαιριστές του ΠΟΕ, πάτησαν για πρώτη φορά το νέο χορτάρι, πραγματοποιώντας  την πρώτη τους προπόνηση στο νέο ανακαινισμένο γήπεδο.

Να υπενθυμίσουμε ότι τα εγκαίνια του ανακαινισμένου Δημοτικού Γηπέδου Ελασσόνας, είναι προγραμματισμένα να πραγματοποιηθούν στις 2:30 το μεσημέρι του Σαββάτου (15/10) από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό και τον Δήμαρχο Ελασσόνας Νίκο Γάτσα.

Αμέσως μετά θα διεξαχθεί φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στον ΠΟΕ και την ΑΕΛ, με την ομάδα της Λάρισας να πραγματοποιεί τον τελευταίο αγώνα της προετοιμασίας της ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης Κυπέλλου Ελλάδος με τον Λεβαδειακό.

Πηγή
Του Ανδρέα Νικούλη