Βαθμολογία

Εποχή Κώστα Νεμπεγλέρα στον πάγκο του Αχιλλέα Φαρσάλων

Ο Κώστας Νεμπεγλέρας είναι ο “εκλεκτός” της Διοίκησης του Αχιλλέα Φαρσάλων για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του ιστορικού Συλλόγου. Ο “Νέμπε” επιστρέφει στα Φάρσαλα από το πόστο του προπονητή μετά την απόλυτα επιτυχημένη πορεία του ως ποδοσφαιριστής και αρχηγός του Αχιλλέα Φαρσάλων με τον οποίο αγωνίστηκε τρεις σεζόν και κατέκτησε το νταμπλ στην Α’ ΕΠΣΝΛ. Άμεσος συνεργάτης του Κώστα Νεμπεγλέρα θα είναι ο Χρήστος Λιάπης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συλλόγου: “Η Διοίκηση της ομάδας μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Κώστα Νεμπεγλέρα.

Ο κ. Νεμπεγλέρας επιστρέφει για δεύτερη φορά στον ιστορικό Αχιλλέα Φαρσάλων τον οποίο υπηρέτησε για τρεις σεζόν ως ποδοσφαιριστής και αρχηγός του έχοντας κατακτήσει το νταμπλ και την άνοδο στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Ως προπονητής έχει εργαστεί στον Φαλανιακό με τον οποίο την περσινή σεζόν κατέκτησε την δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΝΛ – DETOX. Άμεσος συνεργάτης του κ. Κώστα Νεμπεγλέρα θα είναι ο κ. Χρήστος Λιάπης.

Σύσσωμη η Διοίκηση του Συλλόγου καλωσορίζει τους κ.κ. Κώστα Νεμπεγλέρα και Χρήστο Λιάπη στην οικογένεια του Αχιλλέα Φαρσάλων και εύχονται καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία και επιτυχίες στην επίτευξη των υψηλών στόχων του Συλλόγου.”