Βαθμολογία

Διαψεύδει για Τζαναβάρα ο Παναργειακός

Ο Παναργειακός διαψεύδει τα σενάρια για θέμα προπονητή με  τον Έλληνα τεχνικό, Παναγιώτη Τζαναβάρα να παραμένει στη θέση του. Αναλυτικά: 

«Διάψευση για Τζαναβάρα.

Η διοίκηση του Παναργειακού διαψεύδει χθεσινά δημοσιεύματα συγκεκριμένου site της Πελοποννήσου που αναφερόταν σε δυσαρέσκεια προς το πρόσωπο του προπονητή μας κ.Παναγιώτη Τζαναβάρα. Προς ενημέρωση όλων ο κ.Τζαναβάρας είναι και θα παραμείνει προπονητής της ομάδας μας. Ανυπόστα δημοσιεύματα χωρίς ρεπορτάζ έχουν σαν σκοπό την αναταραχή εντός της ομάδας.

Όσο αφορά την ατμόσφαιρα και τις εντυπώσεις που δημιουργούνται από αναρτήσεις στα μέσα δικτύωσης περι "ντόπιων'' και ''ξένων΄' ποδοσφαιρστών έχουμε να αναφέρουμε πως από το ρόστερ που ξεκίνησε την 1 Αυγούστου, το οποίο αποτελείτο από 17 ποδοσφαριστές από την ευρύτερη περιοχή της Αργολίδας, πλην τριών που αποχώρησαν μετά από συννενόηση προπονητή-διοίκησης, οι υπόλοιποι αποχωρούν οικοιοθελώς αφού οι μεγάλες υποχρεώσεις του φετινού πρωταθλήματος (αγώνες Κυριακή -Τετάρτη σε αρκετές περιπτώσεις) συν τις δουλειές που έχουν οι ίδιοι, δεν τους επιτρέπει να είναι αφοσιωμένοι και να ακολουθούν την ομάδα.

Η διοίκηση θέλει την ομάδα να είναι δυνατή στο φετινό πρωτάθλημα και με γνώμονα αυτό πορεύεται».