Βαθμολογία

Συγχαρητήρια επιστολή FIFA στον Εκτελεστικό Διευθυντή της ΕΠΟ

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου (FIFA) απέστειλε συγχαρητήρια επιστολή στον Εκτελεστικό Διευθυντή (CEO) της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κ. Ιάκωβο Φιλιππούση με αφορμή τον πρόσφατο ορισμό του. Την επιστολή υπογράφει ο επικεφαλής του τμήματος Εθνικών Ομοσπονδιών Jan - Marie Kenny. Επισυνάπτεται η επιστολή στο αγγλικό κείμενο.

Η επιστολή της FIFA προς τον κ. Φιλιππούση (μετάφραση):

Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία

κ. Ιάκωβο Φιλιππούση

Εκτελεστικό Διευθυντή

Παρίσι, 10 Οκτωβρίου 2022

Ορισμός Εκτελεστικού Διευθυντή Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας

Αγαπητέ κ. Εκτελεστικέ Διευθυντή,

Σας παρακαλώ να δεχθείτε τους θερμότερους χαιρετισμούς μου και τα πιο ειλικρινή μου συγχαρητήρια για τον πρόσφατο ορισμό σας ως Εκτελεστικού Διευθυντή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Οι γνώσεις σας και η ηγεσία σας, το πάθος και η εμπειρία σας θα έχουν αναμφίβολα σημαντικό αντίκτυπο στην ανάπτυξη του όμορφου παιχνιδιού μας στην Ελλάδα. Όντας πεπεισμένος για τις δυνατότητες του ποδοσφαίρου στη χώρα, μπορείτε να βασίζεστε στη βοήθεια του Τμήματος των Ομοσπονδιών Μελών της FIFA για την επίτευξη αυτού του στόχου.

Εύχομαι σε εσάς και στην ομάδα σας καλή τύχη και επιτυχία σε όλες τις προκλήσεις που ανοίγονται μπροστά σας, όπως επίσης σας εύχομαι να οικοδομήσετε και να βιώσετε μια μακρά κληρονομιά για το μέλλον του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα.

Με την ελπίδα ότι θα συναντηθούμε σύντομα, σου αποστέλλω, αγαπητέ Εκτελεστικέ Διευθυντή, τις καλύτερες ευχές μου για υγεία, και το αυτό για την οικογένεια, τους φίλους και τους οικείους σου.

Μετά τιμής,

FIFA

Kenny Jean-Marie

Επικεφαλής Τμήματος Εθνικών Ομοσπονδιών


Η πρωτότυπη επιστολή της FIFA: