Βαθμολογία

«Οι χαρές τους, θα είναι θα είναι πολύ λιγότερες από τις λύπες τους»

Ο Απόλλων Πόντου ευχαρίστησε τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο Πανθεσσαλικό και άφησε αιχμές για τους γνωστούς «αγνώστους». Η ανακοίνωση αναφέρει:

Η ΠΑΕ Απόλλων Πόντου αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει από καρδιάς τους ηρωικούς φιλάθλους της ομάδος μας, που ταξίδεψαν από διάφορα μέρη της Ελλάδος και βοήθησαν με την παρουσίας τους, τους παίκτες μας στο χθεσινό παιχνίδι κυπέλλου με την Αναγέννηση Καρδίτσας στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Η ανιδιοτελής αγάπη τους προς την ομάδα και η παρουσία τους είναι βασικά στοιχεία στην κοινή προσπάθεια να χτίσουμε ένα ισχυρό Απόλλων που θα επιστρέψει εκεί που του αξίζει , με ομόνοια , αρμονία και πρόοδο σε όλα τα επίπεδα.

Κοντά σε όσους παραβρέθηκαν στο Πανθεσσαλικό φυσικά προσθέτουμε και όλους όσους ήταν ψυχοπνευματικά δίπλα μας και για διάφορες αιτίες δεν κατάφεραν να πανηγυρίσουν μαζί μας μια σπουδαία πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου.

Ασχολίαστο παραμένει για εμάς που ζούμε καθημερινά στον οργανισμό του Απόλλων Πόντου , το γεγονός πως ακόμη και σήμερα κάποιοι γνωστοί «άγνωστοι» τηλεφωνούν με ύβρεις και απειλές… σε όσους βρέθηκαν δίπλα μας και χάρηκαν με την ομάδα της καρδιάς τους!

Ενημερώνουμε λοιπόν για ακόμη μια φορά τους ελάχιστους από κάθε πλευρά γνωστούς «άγνωστους» και εφόσον δεν το έχουν αντιληφθεί πως και φέτος οι χαρές τους….. θα είναι θα είναι πολύ λιγότερες από τις λύπες τους….