Βαθμολογία

Πανέτοιμος ο Απόλλων Λάρισας για τον αγώνα Κυπέλλου

Ο Απόλλων Λάρισας ολοκλήρωσε την προετοιμασία του, για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς, για την 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η ομάδα της Λάρισας υποδέχεται την Κυριακή (09/10) στις 4μμ. στο φυσικό της χώρο, στο γήπεδο Φιλιππούπολης την ομάδας Athens Kallithea σε αγώνα νοκ αουτ.

Ο τεχνικός κ. Βαγγέλης Μόρας και οι συνεργάτες του, προετοίμασαν κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τους παίκτες, ώστε να εμφανιστούν όσο πιο έτοιμοι γίνεται σε αυτό το ματς των όποιων ιδιαιτεροτήτων, μιας και έχει να αντιμετωπίσει μια αξιόλογη ομάδα, όπως παρουσιάζεται φέτος ο σύλλογος της Καλλιθέας (ο οποίος έχει αλλάξει ονομασία).

Σε αυτήν την αναμέτρηση ο κ. Μόρας δεν θα έχει στην διάθεση του, τους Κώστα Χατζή και Δημήτρη Λίταινα (που "κουβαλάνε" κάρτες από την περσινή περίοδο), τον τραυματία Δημήτρη Ζιάκα, Βαγγέλη Νούσιο (που δεν έχει αποθεραπευτεί ακόμη 100%) και τον Νίκο Μπεκιαρίδη.

Στην αποστολή συμπεριλαμβάνονται οι εξής 21 ποδοσφαιριστές: Meli (Τ), Μπακαρός (Τ), Οικονομόπουλος (Τ), Γιαννίτσης, Κλιγγόπουλος, Καλούσης, Φουρκιώτης, Ζαχαράκης, Αυλωνίτης, Μπαλογιάννης, Ποτόσογλου, Humolli, Χαλάτσης, Κοτσιανούλης, Σταματής, Contreras, Σιατραβάνης, Διβανές, Dyulgerov, Garcia, D' Agostino.

- Η διοίκηση της ΠΑΕ αναμένει την παρουσίαση των Λαρισαίων φιλάθλων, ώστε να δουν και να στηρίξουν την προσπάθεια των παικτών του Απόλλωνα σε αυτήν την νέα αρχή που επιχειρείται. Γενική τιμή εισιτηρίου έχει οριστεί στα 10 ευρώ και για τις δύο Θύρες του γηπέδου Φιλιππούπολης.