Βαθμολογία

Απέκτησε τον Τεντζέρη ο Αλμωπός Αριδαίας

Την απόκτηση του Κωνσταντίνου Τεντζέρη ανακοίνωσε ο Αλμωπός Αριδαίας. Αναλυτικά: Η ΠΑΕ Αλμωπός Αριδαίας  βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον 23χρονο Κων/νο Τεντζέρη.

Ο Κωνσταντίνος είναι γεννημένος στις 04/05/1999, κατάγεται από την Έδεσσα και αγωνίζεται ως τερματοφύλακας.

Έχει ξεκινήσει την καριέρα του από τις ακαδημίες του Θοδωρή Γκίτκου στην Πέλλα και σε σύντομο χρονικό διάστημα μετακόμισε για 2 χρόνια στην γνωστή επαγγελματική ακαδημία της Ρώμης, που συνεργάζεται με την Ρόμα και την Γιουβέντους, NuovaTorTeTeste. Έπειτα αγωνίστηκε με την φανέλα του Τηλυκράτη Λευκάδας, του Πανσερραϊκού και του Εδεσσαϊκού.

Κωνσταντίνε, η μεγάλη οικογένεια του Αλμωπού σου εύχεται να έχεις υγεία και δύναμη με πολλές επιτυχίες σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο.

Συνεχίζει για 4η χρονιά ο Γιώργος Σγούρδας

Η ΠΑΕ Αλμωπός Αριδαίας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Γιώργο Σγούρδα ως προπονητή φυσικής κατάστασης για 4η συνεχόμενη χρονιά.

Ο Γιώργος Σγούρδας, είναι κάτοχος του διπλώματος UEFA A, είναι πτυχιούχος Τ.Ε.Φ.Α.Α. του Α.Π.Θ. με ειδικότητα το ποδόσφαιρο (με μεταπτυχιακό στην προπονητική) και κάτοχος διπλωμάτων της Σχολής προπονητών φυσικής κατάστασης της ΕΠΟ. Επίσης κατέχει το δίπλωμα πρόληψης τραυματισμών, FIFA 11+.

Ως προπονητής φυσικής κατάστασης εργάστηκε στην εφηβική ομάδα του Εθνικού Πυλαίας, της ΠΑΕ Κασσάνδρας (Β’ Εθνική), του ΑΣΚ Ολυμπιακού Βόλου (Β’ Εθνική) και της Αναγέννησης Γιαννιτσών (Γ’ Εθνική). Επίσης, τις περιόδους 2010-11, 2011-12, 2013-14, 2014-15, 2016-17, 2017-18 και 2018-19 συνεργάστηκε με τον Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ ως προπονητής και προπονητής φυσικής κατάστασης.

Η μεγάλη οικογένεια του Αλμωπού εύχεται στον Γιώργο, καλή συνέχεια στο έργο του με υγεία και επιτυχίες.