Βαθμολογία

Αποχή στον Ηρόδοτο, παραιτήθηκε ο Πότης Τσιριμπής!

Οι αρχηγοί του Ηροδότου έκαναν γνωστό ότι «δεν θα πραγματοποιήσουμε καμία δραστηριότητα με την ομάδα μέχρις ότου έχουμε μια πλήρη εικόνα και ενημέρωση από τον κ. Στέλιο Παπαδημητρίου για το τι μέλλει γενέσθαι με το μέλλον του συλλόγου».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση: «Με απόλυτο σεβασμό στον κόσμο και την ιστορία του Ηροδότου, ενημερώνουμε πως δεν θα πραγματοποιήσουμε καμία δραστηριότητα με την ομάδα μέχρις ότου έχουμε μια πλήρη εικόνα και ενημέρωση από τον κ. Στέλιο Παπαδημητρίου για το τι μέλλει γενέσθαι με το μέλλον του συλλόγου αλλά και το δικό μας!
Εκ των αρχηγών της ΠΑΕ Ηρόδοτος».

Παραιτήθηκε ο Πότης Τσιριμπής!

Ραγδαίες εξελίξεις σημειώνονται στον Ηρόδοτο καθώς λίγη ώρα μετά την απόφαση των αρχηγών για αποχή από τις προπονήσεις, ο Πότης Τσιριμπής ανακοίνωσε την παραίτηση του από την ομάδα κάνοντας λόγο για καλύτερη πρόταση που αφορά το ιδιοκτησιακό καθεστώς. Η σχετική δήλωση:

«Δηλώνω πως εφόσον υπάρχει καλύτερη πρόταση για την ομάδα από την προηγούμενη διοίκηση, αποχωρώ από το σύλλογο. Χαίρομαι που βρέθηκε κάτι καλύτερο γιατί το κύριο μέλημα είναι οι μισθοδοσίες ποδοσφαιριστών και εργαζομένων. Ευελπιστώ μονάχα η κίνηση αυτή να μην αφορά τακτική».