Βαθμολογία

Κάτι… «ψήνεται» στο Μακρυχώρι! (PICS + VIDEOS)

Ο Αετός Μακρυχωρίου είναι ένας μεγάλος και ιστορικός σύλλογος και δήλωσε και την φετινή χρονιά παρών στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΛ DE TOX.

Της Βάσως Γκατζούλη

Η ομάδα ξεκίνησε στις 16 Αυγούστου την προετοιμασία της και όλα έγιναν κυριολεκτικά από το μηδέν, αφού χτίστηκε με ποδοσφαιριστές κυρίως από το χωριό και κάποιες μεταγραφές που δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμη.

Μεγάλη σημασία έχει το γεγονός, πως μετά από αρκετές δυσκολίες που αντιμετώπισε ο Αετός, ο πρόεδρος της ομάδας κ. Κώστας Τουρλακόπουλος δεν εγκατέλειψε και πάλι βρίσκεται στο τιμόνι της ομάδας, για να ηγηθεί της νέας προσπάθειας.

Η διοίκηση

Κώστας Τουρλακόπουλος (Πρόεδρος)

Γιώργος Τέας (Αντιπρόεδρος)

Μένη Ευαγγελοπούλου (Γενική Γραμματέας)

Αστέριος Τέας (Μέλος)

Αθανάσιος Μουρτζίλας (Μέλος)

Γεώργιος Μουρτζίλας (Μέλος)

Προπονητής ανέλαβε ο έμπειρος κ. Θοδωρής Στεργιάδης όπου για 25 και πλέον χρόνια βοηθάει τις ομάδες στο νομό μας, αν και στα δύσκολα δεν το έβαλε κάτω και λιθαράκι με λιθαράκι χτίζει την ομάδα, έχοντας στο μυαλό του να παίξει ο Αετός και πάλι ένα όμορφο και ανταγωνιστικό ποδόσφαιρο και να βάλει τις βάσεις για κάτι υγιές και φυσικά να έχει και μέλλον.

Τρεις τουλάχιστον μεταγραφές περιμένει ακόμη η ομάδα που αφορούν ένα στόπερ, έναν μέσο και έναν επιθετικό.

Αγιασμός για καλή χρονιά!

Την Πέμπτη (6/10) διεξήχθη και ο Αγιασμός της ομάδας και είχε ιδιαίτερη σημασία, αφού όπως είπε ο Ιερέας Παπά - Γιάννης, γιόρταζε και ο Άγιος Θωμάς που προστατεύει το Μακρυχώρι.

Και γεύμα!

Με το πέρας της προπόνησης, ο πρόεδρος της ομάδας παρέθεσε γεύμα στους ποδοσφαιριστές του, που είχε νόστιμα σουβλάκια και λουκάνικα και πραγματικά όλοι τα γεύτηκαν με την καρδιά τους.

Η Ακαδημία του Αετού

Τα παιδιά του χωριού είχαν την προπόνησή τους υπό τις οδηγίες του τεχνικού κ. Στέλιου Φουσίκα που όπως μας είπε, αυτή η ομάδα, η Κ12 έχει μεγάλο ταλέντο και όρεξη και σε λίγα χρόνια τα παιδιά αυτά θα στελεχώσουν την ανδρική ομάδα.

Το athleticlarissa βρέθηκε στην προπόνηση της Πέμπτης (6/10), όπου διεξήχθη και ο Αγιασμός και σας παραθέτει εικόνες αλλά και δηλώσεις

Οι δηλώσεις

Κώστας Τουρλακόπουλος (Πρόεδρος)

«Θέλω να ευχηθώ υγεία, χωρίς τραυματισμούς σε όλα τα σωματεία του νομού, καθώς και στη δική μου ομάδα. Ξεκινήσαμε αρκετά καθυστερημένα την προετοιμασία, σχεδόν από το μηδέν, ήρθαν 6-7 παιδιά από το χωριό όπου γύρισαν για να βοηθήσουν και έγιναν και κάποιες μεταγραφές χωρίς να έχουμε ολοκληρώσει ακόμη για τη φετινή χρονιά. Ο προγραμματισμός είναι να σωθεί η ομάδα γρήγορά και άνετα και φυσικά να παίξει καλό και ανταγωνιστικό ποδόσφαιρο, αντάξιο της ιστορίας της. Περιμένουμε όλους τους φιλάθλους να έρθουν και να στηρίξουν αυτή τη νέα μας προσπάθεια».

Θοδωρής Στεργιάδης (Προπονητής)

">http://

Κωνσταντίνος Τσικρίκης (Τερματοφύλακας)

">http://

Γιώργος Χουτεσιώτης (Ποδοσφαιριστής)

">http://

Ιωάννης Γραβάνης (Ποδοσφαιριστής)

">http://

Κώστας Σουπεκιώτης (Τερματοφύλακας)

">http://