Βαθμολογία

Χάνει Ζιάκα ενόψει Κυπέλλου

Ένας ακόμη πονοκέφαλος θα ταλαιπωρεί τις επόμενες ημέρες τον τεχνικό του Απόλλωνα Λάρισας Βαγγέλη Μόρα. Ο λόγος για τον Δημήτρη Ζιάκα, ο οποίος στάθηκε άτυχος στη χθεσινή προπόνηση, καθώς τραυματίστηκε σοβαρά (υπέστη χιαστό) και θα απουσιάσει μεγάλο χρονικό διάστημα, πράγμα που σημαίνει ότι καθίσταται σε πρώτη φάση αδύνατη η συμμετοχή του στον πρώτο επίσημο αγώνα της φετινής χρονιάς την ερχόμενη Κυριακή στη Φιλιππούπολη με αντίπαλο την Καλλιθέα (16.00), στο πλαίσιο της 4ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο 22χρονος ακραίος επιθετικός είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές από τους οποίους ο Βαγγέλης Μόρας έχει συγκεκριμένες απαιτήσεις, καθώς οι δυνατότητές του σε συνάρτηση με το νεαρό της ηλικίας του είναι μεγάλες και ως εκ τούτου η απουσία του θα είναι σημαντική για τους «κυανόλευκους».

Με δεδομένο ότι η ομάδα δεν διαθέτει βάθος στον πάγκο και σε συνδυασμό με την αποχώρηση του Σκούπρα, αλλά και το ότι ο Μπαλογιάννης δεν είναι ακόμη έτοιμος, το πρόβλημα γίνεται ακόμα πιο μεγάλο για τον τεχνικό της λαρισινής ομάδας που προσπαθεί να βρει λύση.

ΠΗΓΗ