Βαθμολογία

Δύο μεταγραφές για τον ΑΟ Τρίκαλα

Την απόκτηση του Μπασεκού Σισοκό και του Κωνσταντίνου Κορέλα ανακοίνωσε ο ΑΟ Τρίκαλα. Αναλυτικά: Ο ΑΟ Τρίκαλα ανακοινώνει την απόκτηση του  Bassekou Sissoko . Ο 20 ετών Γάλλος μεσοεπιθετικός με καταγωγή από το Μάλι ήδη έχει παίξει σε φιλικά παιχνίδια με τον ΑΟΤ και έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις.

Η διοίκηση του εύχεται υγεία και αγωνιστικές επιτυχίες. Την απόκτηση του Κωνσταντίνου Κορέλα ανακοινώνει ο ΑΟ Τρίκαλα. Ο Κωνσταντίνος Κορέλας γεννήθηκε στην Καρδίτσα 1-3-2000. Αγωνίζεται ως μεσοεπιθετκός. Την σεζόν 2017-2018 έπαιξε στη Football League με την Αναγέννηση Καρδίτσας, καθώς ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στα τμήματα υποδομής της γειτονικής μας ομάδας.

Αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ και δόθηκε δανεικός στο Ν.Π.Σ Βόλος. Εκεί σε δυο σεζόν έκανε συνολικά 12 ματς, εκεί πραγματοποίησε το ντεμπούτο στη SL αγωνιζόμενος στα play out ως αλλαγή σε δυο αγώνες, με τον Αστέρα Τρίπολης και τον Παναιτωλικό. Ακολούθησε ο Καραϊσκάκης με τον Κορέλα να αγωνίζεται με τους Αρτινούς σε 33 ματς. Η διοίκηση του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες.