Βαθμολογία

Το οικογενειακό κλίμα, το μυστικό της επιτυχίας στους Αγίους Αναργύρους!

Ο Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων μετέχει και φέτος στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ, έχει ξεκινήσει εδώ και περίπου έναν μήνα την προετοιμασία και έχει δώσει τουλάχιστον πέντε φιλικά παιχνίδια, έτσι ώστε η ομάδα να διατηρηθεί σε φόρμα μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος.

Της Βάσως Γκατζούλη

Όλα αυτά τα χρόνια η ομάδα είναι πλέον ανταγωνιστική με έμπειρους παίκτες που παίζουν καλό ποδόσφαιρο. Έτσι και φέτος κρατήθηκε ο βασικός κορμός, έγιναν τέσσερις μεταγραφές.

Η ομάδα της νέας αγωνιστικής περιόδου 2022 - 2023

Νέος προπονητής ανέλαβε ο φιλόδοξος κ. Δημήτρης Μητσής για να φέρει εις πέρας μαζί με τους παίκτες το στόχο της ομάδας, που δεν είναι άλλος από το να τερματίσει ψηλά στο πρωτάθλημα.

Όσον αφορά για την διοίκηση είναι σοβαρή και έχει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά πρόεδρο τον κ. Γιώργο Μπαζάνα που είναι πολύ αγαπητός αφού είναι από το χωριό, έχει παίξει πολλά χρόνια ποδόσφαιρο στους Αγίους Αναργύρους και ήταν επίσης πολλά χρόνια στη διοίκηση και βοηθούσε από οποιοδήποτε πόστο πέρασε.

Οι προπονήσεις διεξάγονται στο γήπεδο του χωριού που βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και γι’ αυτό αξίζουν τα συγχαρητήρια στους ανθρώπους που το φροντίζουν, καθώς επίσης και στα αποδυτήρια που είναι ιδανικά για να εξυπηρετούν τις ανάγκες όλων.

Αυτό κάνει το μεράκι που έχουν οι άνθρωποι του σωματείου, αφού βάζουν προσωπικό χρόνο αλλά και χρήματα για να διατηρήσουν την ομάδα σε ένα πολύ καλό αγωνιστικό επίπεδο.

Το atheticlarissa βρέθηκε στην προπόνηση της Δευτέρας (4/10) και σας μεταφέρει χαρακτηριστικές εικόνες αλλά και δηλώσεις από τους πρωταγωνιστές.

Οι δηλώσεις

Γιώργος Μπαζάνας (Πρόεδρος)

«Θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά, σε όλα τα σωματεία του νομού, καθώς και στην ομάδα μου χωρίς τραυματισμούς. Μεγάλη μου επιθυμία είναι να συνεχίσει το οικογενειακό κλίμα που έχουμε όλα αυτά τα χρόνια και φέρνει την απόλυτη ισορροπία όχι μόνο στα αποδυτήρια αλλά και στον αγωνιστικό χώρο. Στόχος της ομάδας είναι το καλό και ανταγωνιστικό ποδόσφαιρο και τουλάχιστον να βρίσκεται στην πρώτη 5άδα. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως τον κ. Μάριο Αμαρλαριώτη που μετά από χρόνια επέστρεψε και πάλι στη διοίκηση της ομάδας».

Δημήτρης Μητσής (Προπονητής)

">http://

Κώστας Κατσογιάννης (Ποδοσφαιριστής)

">http://

Γρηγόρης Αντωνίου (Ποδοσφαιριστής)

">http://

Σταύρος Χασιώτης (Ποδοσφαιριστής)

">http://