Βαθμολογία

Τσαπραΐλης: «Πάει πίσω όλος ο προγραμματισμός»

Στην εφημερίδα "Ελευθερία" μίλησε το μέλος του Δ.Σ. του Αχιλλέα Φαρσάλων κ. Χρήστος Τσαπραΐλης για τις επιπτώσεις τόσο συνολικά στα σωματεία όσο και ειδικότερα στην ομάδα του Αχιλλέα Φαρσάλων μετά την απόφαση για την διακοπή των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων.

Ο κ. Τσαπραΐλης αναφέρθηκε διεξοδικά στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι παράγοντες, οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές των ερασιτεχνικών σωματείων και τόνισε πως θα έπρεπε να είχε βρεθεί λύση πριν φτάσουμε σε αυτό το σημείο.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του: «Έπρεπε να είχε βρεθεί λύση πριν φτάσουμε εδώ. Πάει πίσω όλος ο προγραμματισμός. Ειδικά σε ένα σωματείο όπως ο Αχιλλέας Φαρσάλων που έχει υψηλούς στόχους και πρέπει να είμαστε σωστοί στις υποχρεώσεις μας απέναντι σε παίκτες και προπονητές τα έξοδα είναι δυσβάσταχτα. Πώς θα πουλήσουμε διαρκείας, πώς θα πάρουμε διαφημίσεις και πώς θα βρούμε χορηγίες; Τι προϊόν θα πουλήσουμε, αφού δεν υπάρχει αγωνιστική δραστηριότητα; Άρα χάνουμε έσοδα, ενώ τα έξοδα τρέχουν και μεις οι παράγοντες του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου τα χρήματα για να συντηρήσουμε τις ομάδες μας τα βγάζουμε με αίμα. Υπάρχει, όμως, και το αγωνιστικό πρόβλημα. Τα παιδιά ήταν έτοιμα να παίξουν. Τώρα όλα πάνε πίσω. Δεν ξέρω πώς θα καταφέρουμε να διατηρήσουμε φρέσκια την ομάδα. Το πρόβλημα είναι τεράστιο. Πρέπει άμεσα να ξεκινήσουν τα παιχνίδια».