Βαθμολογία

Ποινές αφαίρεσης βαθμών σε Ηρόδοτο και Ολυμπιακό Βόλου

Κίνδυνος για την ομάδα του Ηροδότου να ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Super League 2 με ποινή αφαίρεσης βαθμών, κάτι ανάλογο αποφάσισε το Διαιτητικό Δικαστήριο και για τον Ολυμπιακό Βόλου. Αναλυτικά: Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία του συνεδρίαση τις ακόλουθες αποφάσεις.

-Δέχεται την αίτηση του ποδοσφαιριστή Αντωνίου Αποστολάκη.
Ενεργοποιεί σε βάρος της ΠΑΕ Ηρόδοτος την επιβληθείσα ποινή της αφαίρεσης 3 βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του Αντωνίου Αποστολάκη, του ποσοστού 50% του επιδικασθέντος κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 377/2005 τελεσίδικης απόφασης της ΠΕΕΟΔ/ΕΠΟ, εντός προθεσμίας 5 εργάσιμων ημερών από την επομένη της επίδοσης της παρούσας.

-Δέχεται την αίτηση του ποδοσφαιριστή Τιμόθεου Λουτριώτη.
Επιβάλλει στην ΠΑΕ Ηρόδοτος την ποινή της αφαίρεσης 3 βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του Τιμόθεου Λουτριώτη, του συνολικού ποσού των 5.859,74 πλέον του ποσού των 300 ευρώ για δικαστική δαπάνη, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 310/2022 τελεσίδικης απόφασης της ΠΕΕΟΔ/ΕΠΟ, εντός προθεσμίας 5 εργάσιμων ημερών από την επομένη της κοινοποίησης της παρούσας.

-Δέχεται την αίτηση του ποδοσφαιριστή Παναγιώτη-Κωνσταντίνου Γεωργακόπουλου.
Επιβάλλει στην ΠΑΕ Ηρόδοτος την ποινή της αφαίρεσης 3 βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του Παναγιώτη-Κωνσταντίνου Γεωργακόπουλου, του συνολικού ποσού των 4.219,97 πλέον του ποσού των 300 ευρώ για δικαστική δαπάνη, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 311/2022 τελεσίδικης απόφασης της ΠΕΕΟΔ/ΕΠΟ, εντός προθεσμίας 5 εργάσιμων ημερών από την επομένη της κοινοποίησης της παρούσας.

-Δέχεται την αίτηση του ποδοσφαιριστή Ευσταθίου Ρόκα.
Επιβάλλει στην Νέα ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου 1937 την ποινή της αφαίρεσης 3 βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του Ευσταθίου Ρόκα, του συνολικού ποσού των 3.630,01 πλέον του ποσού των 250 ευρώ για δικαστική δαπάνη, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 313/2022 τελεσίδικης απόφασης της ΠΕΕΟΔ/ΕΠΟ, εντός προθεσμίας 5 εργάσιμων ημερών από την επομένη της κοινοποίησης της παρούσας.

-Δέχεται την αίτηση του ποδοσφαιριστή Ευσταθίου Βασιλούδη.
Επιβάλλει στην Νέα ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου 1937 την ποινή της αφαίρεσης 3 βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του Ευσταθίου Βασιλούδη, του συνολικού ποσού των 3.000 ευρώ πλέον του ποσού των 200 ευρώ για δικαστική δαπάνη, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 260/2022 τελεσίδικης απόφασης της ΠΕΕΟΔ/ΕΠΟ, εντός προθεσμίας 5 εργάσιμων ημερών από την επομένη της κοινοποίησης της παρούσας.

-Θεωρεί καταργημένη τη δίκη επί της από 13.9.2022 αίτησης του Ευριπίδη Γιάκου κατά της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, λόγω παραίτησής του από το δικόγραφο.