Βαθμολογία

Δεν τα κατάφερε στην Κρήτη ο ΠΟΕ

Σ ένα παιχνίδι που ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για την ομάδα της Ελασσόνας, ο ΠΟΕ δεν κατάφερε να περάσει από την Κρήτη σε παιχνίδι για την 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς ηττήθηκε από τον Αλμυρό Γαζίου με 3-1 και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλλάδας.

Οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Φώλλα προηγήθηκαν με το καλημέρα στο παιχνίδι με κεφαλιά του Κουκούλη στο 3ο λεπτό μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κοντοθανάση, με το 0-1 να παραμένει ως το ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι με αντεπίθεση διαρκείας, κατάφεραν να γυρίζουν το παιχνίδι, πέτυχαν 3 γκολ και πήραν την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Τα γκολ των γηπεδούχων πέτυχαν οι Γκέτσι στο 56’ με σουτ από πλάγια θέση μέσα από την περιοχή, ο Μπουρσέλης στο 65’ με σουτ μέσα από την περιοχή και ο Φραγκουλάκης στο 68’ με εκτέλεση πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Γκέτσι από τον Νταμπώση.

Αλμυρός (Μανώλης Παπαματθαιάκης): Χανιωτάκης, Μάγκας, Ενγκουέμ, Πατινιώτης, Ντιονίσιο (62’ Αγαπάκης), Πατινιώτης, Νικολάου, Φραγκουλάκης, Γκέτσι (90’ Χαϊμτίνι), Πιερτζάκομι (90’ Βαρβεράκης), Μπουρσέλης (75’ Αντωνίου), Κατσικοκέρης.

ΠΟ Ελασσόνας (Νίκος Φώλλας): Γκουτζουρέλας, Κακάμης, Νταμπώσης (81’ Μπούσιας), Ντουλάγκ, Λαγός, Κοντοθανάσης, Γκαμπέτας (73’ Βλαχάκης), Σουγλής, Μούλτσιας (81’ Κουρδής), Κουκούλης (52’ Περτζιόνι), Ιγγλέζος (53’ Καραγκούνης).

Πηγή