Βαθμολογία

Παίκτες από το νομό μας στις ομάδες νέων της ΠΑΕ ΑΕΛ

Από τη Νίκη/Μιχαήλ στην Κ15 της ΠΑΕ ΑΕΛ

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση από την Ακαδημία της Νίκης/Μιχαήλ, των νεαρών (γεννημένων το 2008) ποδοσφαιριστών, Παναγιώτη Δεμίρη, Μιχάλη Τσακνάκη και Γιάννη Καραγιάννη, οι οποίοι εντάσσονται στο δυναμικό της ομάδας Κ15, που θα συμμετάσχει στο οικείο πρωτάθλημα της Super League 1.

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τόσο τον υπεύθυνο της Ακαδημίας, κ.Ζήση Γεράση, όσο και τους γονείς των ποδοσφαιριστών, για την συνεργασία και την θέρμη με την οποία ανταποκρίθηκαν στο ενδιαφέρον μας κι ευχόμαστε από κοινού τα παιδιά τους να έχουν λαμπρό μέλλον με την ομάδα μας.

Απόκτηση ποδοσφαιριστή της Ακαδημίας Τυρνάβου

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση από την Ακαδημία Τυρνάβου, του νεαρού (γεννημένου το 2006) ποδοσφαιριστή, Νικόλαου Νίτσου, ο οποίος εντάσσεται στο δυναμικό της ομάδας Κ17, που θα συμμετάσχει στο οικείο πρωτάθλημα της Super League 1.

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τόσο τον υπεύθυνο της Ακαδημίας, κ.Νίκο Κεχαγιά, όσο και τους γονείς του ποδοσφαιριστή, για την συνεργασία και την θέρμη με την οποία ανταποκρίθηκαν στο ενδιαφέρον μας κι ευχόμαστε από κοινού ο νεαρός άσος να έχει λαμπρό μέλλον με την ομάδα μας.

Εννέα “Ατρόμητοι” στις ομάδες Νέων της ΠΑΕ ΑΕΛ

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση από την Ακαδημία «Ατρόμητοι» του παλαίμαχου διεθνή άσου της, Θοδωρή Βουτυρίτσα και του επίσης βετεράνου ποδοσφαιριστή της, Τηλέμαχου Ζιάκα, εννέα νεαρών ποδοσφαιριστών, οι οποίοι και θα επανδρώσουν αντίστοιχα με την ηλικία τους, όλα τα τμήματα των ομάδων Νέων. Αναλυτικά αποκτήθηκαν οι:

– ΜΠΕΖΑΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ , ΤΖΙΟΤΖΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΤΟΠΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ, ΓΚΑΤΖΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (γεννημένοι το 2006)

– ΔΗΜΗΝΙΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΡΙΖΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΚΑΛΑΘΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΚΟΥΜΑΝΤΖΕΛΗΣ ΘΑΝΟΣ (γεννημένοι το 2007)

– ΑΛΜΠΑΝΗΣ ΘΑΝΟΣ (γεννημένος το 2008)

Αποτελεί ελάχιστη υποχρέωσή μας να ευχαριστήσουμε θερμά τον Θοδωρή Βουτυρίτσα, τον Τηλέμαχο Ζιάκα και τους συνεργάτες τους στην Ακαδημία «Ατρόμητοι», που ανταποκρίθηκαν άμεσα στο ενδιαφέρον μας και διευκόλυναν με κάθε τρόπο την διαδικασία ένταξης των παιδιών στις τάξεις μας.

Ομοίως ευχαριστούμε τους γονείς των ταλαντούχων νεαρών και εγγυόμαστε για το επίπεδο της δουλειάς με την οποία θα προσπαθήσουμε να ταυτίσουμε το όραμά μας για την ΑΕΛ με τα όνειρά των παιδιών τους.

Απόκτηση πέντε ποδοσφαιριστών από την Αστραπή Ν.Πολιτείας

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση από την Αστραπή Ν.Πολιτείας, πέντε νεαρών και ταλαντούχων ποδοσφαιριστών, οι οποίοι και θα επανδρώσουν αντίστοιχα με την ηλικία τους, όλα τα τμήματα των ομάδων Νέων. Αναλυτικά αποκτήθηκαν οι:

–          ΜΠΑΡΟΥΤΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (γεννημένος το 2006)

–          ΜΠΡΙΣΙΜΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΤΣΙΑΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (γεννημένοι το 2007)

–          ΓΙΑΝΝΟΥΣΗΣ ΝΙΚΟΣ, ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (γεννημένοι το 2008)

Ευχαριστούμε θερμά τον πρόεδρο της Αστραπής κ.Χρήστο Καραμούτη, καθώς και το σύνολο των μελών του Δ.Σ. του σωματείου, για το πνεύμα συνεργασίας και σεβασμού που επέδειξαν απέναντι στην ΑΕΛ.

Ομοίως ευχαριστούμε τους γονείς των παιδιών και όπως σε όλες τις αντίστοιχες περιπτώσεις, εγγυόμαστε για το επίπεδο της δουλειάς με την οποία θα προσπαθήσουμε να ταυτίσουμε το όραμά μας για την ΑΕΛ με τα όνειρά των παιδιών τους.

Πηγή